...

La Mesa Escondida

Prijs:     
Menu: Italiaanse moderne keuken

La Mesa Escondida is het hele jaar door geopend en serveert traditionele Italiaanse gerechten, bereid met alleen de meest verse ingrediënten en veel aandacht voor detail. De missie van het restaurant in Sant Rafael is om bezoekers terug te brengen naar de keuken van een Italiaanse grootmoeder.

Eigenaren Giulia & Renzo: “La Mesa is geboren uit een gedeelde liefde voor het prachtige eiland Ibiza en een passie voor goed, eenvoudig eten. We hebben een plek gecreëerd waar iedereen, van een vreemde tot onze beste vrienden, een geweldige tijd zal hebben. Een plek voor iedereen om te genieten van lekker eten, wijn en gelach.”

Voor de zelfgemaakte gerechten wordt gebruik gemaakt van een mengsel van lokale ingrediënten van Ibiza en typische Italiaanse producten. Het steeds wisselende menu zorgt voor versheid waardoor je geniet van een stukje Italië in het hart van Ibiza!

Beter wel reserveren op +34646651972 

Villa’s in zuidelijk Ibiza

13
6
6
350 m2
6 km strand
Buiten keuken
Van juni tot sept 6x p.w. 4 uur schoonmaak, de rest van het jaar 2x p.w. 4 uur. Het hele jaar door 1x p.w. schone badhanddoeken.
16
6
8
500 m2
6 km strand
Buiten keuken
2 fulltime butlers (1 dag, 1 nacht), 1 fulltime huishoudster/schoonmaker, chef, conciërgeservice.
12
6
6
218 m2
2.7 km strand
Buiten keuken
1 x pw 4 uur schoonmaak
9
5
3
230 m2
4.4 km strand
 • 15% korting : 2 mrt. - 16 mrt.
 • 6
  4
  3
  410 m2
  1.8 km strand
  In July and August 3x 4 hours p.w. cleaning. The rest of the year 2x 4 hours p.w. cleaning. All year 1x p.w. change of bed linen.
  8
  4
  4
  350 m2
  4 km strand
  Dagelijkse schoonmaak 16H00 - 19H00. Beddengoed wordt verschoond op zaterdag bij een verblijf van 2 weken of meer.
  Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  8
  4
  4
  200 m2
  0.3 km strand
  2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
  10
  5
  8
  500 m2
  1.6 km strand
  6x p.w. 6 uur schoonmaak
  10
  5
  5
  250 m2
  0.6 km strand
  Buiten keuken

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza