...

La Tapería

Prijs:     
Menu: Tapas

Een beetje buiten Ibiza-centrum ligt de moderne woonwijk Can Misses. Naast een grote supermarkt, een bowlingbaan en een bioscoop verwacht je er eigenlijk niet een restaurant wat een bezoek waard is. Maar onder de bioscoop bevindt zich Restaurant La Tapería waar het altijd druk is met hippe, jonge mensen die naar de film gaan of locals die na hun werk bij komen kletsen onder het genot van een cocktail of een tapa.

Eigenaar Alex vertelt ons dat het restaurant geopend is op 6 december 2016. We zijn erg nieuwsgierig door wie het stoere, industriële interieur ontworpen is. Oude fietsen aan het plafond, afgebrokkelde wanden met daaronder vintage filmposters, een “hanging garden” en de menu kaart megagroot boven de deur geïnspireerd door oude filmaankondigingen. Alex zelf is het grote brein achter het ontwerp. Hij gebruikte afvalproducten en struinde rommelmarkten af voor vintage film props en tweedehands tafels en stoelen.

Over de gerechten op de kaart is goed nagedacht. Spaanse tapas met twist, mooi opgemaakt en iets grotere porties, waardoor je na twee tapas echt genoeg gegeten hebt. Wij gaan voor de witlof met roquefort (€7,50), Tuna Tataki (€ 10,50), “pulled” speenvarken (€ 13,00) en de risotto met asperges, garnalen en champignons (€8,50). Alles smaakt heerlijk en de bediening is behulpzaam en vriendelijk.

La Tapería is geopend van 17:30 tot 02:30 uur.

Naast het restaurant ligt een groot parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren.

Tel+34 871 11 33 01

Villa’s in oostelijk deel Ibiza

10
5
5
420 m2
2 km strand
Extra service van mei tot september: 5 x p.w. 2 uur schoonmaak.
8
4
3
350 m2
1 km strand
12
6
6
547 m2
5.5 km strand
6x p.w. 8 uur schoonmaak en schone badhanddoeken, 2x p.w. schone bedlinnen.
14
6
7
480 m2
5.1 km strand
Buiten keuken
8
3
2
350 m2
15 km strand
8
3
3
m2
1.6 km strand
Buiten keuken
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

7
4
3
235 m2
0.55 km strand
20
6
7
500 m2
0.02 km strand
Buiten keuken
kok (10 uur per dag), serveerster (2x 8 uur per dag), huishoudster (8 uur per dag), boot (afhankelijk van seizoen en aantal gasten), 2x Mercedes Van (8 seater), Jaguar F Cabrio 2 seater, 2 Spyders (3 wheel motorbikes)
8
4
4
220 m2
0.3 km strand
Buiten keuken

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven