Klik hier om de exacte locatie te zien

La Tapería

Prijs:
Menu: Tapas

Een beetje buiten Ibiza-centrum ligt de moderne woonwijk Can Misses. Naast een grote supermarkt, een bowlingbaan en een bioscoop verwacht je er eigenlijk niet een restaurant wat een bezoek waard is. Maar onder de bioscoop bevindt zich Restaurant La Tapería waar het altijd druk is met hippe, jonge mensen die naar de film gaan of locals die na hun werk bij komen kletsen onder het genot van een cocktail of een tapa.

Eigenaar Alex vertelt ons dat het restaurant geopend is op 6 december 2016. We zijn erg nieuwsgierig door wie het stoere, industriële interieur ontworpen is. Oude fietsen aan het plafond, afgebrokkelde wanden met daaronder vintage filmposters, een “hanging garden” en de menu kaart megagroot boven de deur geïnspireerd door oude filmaankondigingen. Alex zelf is het grote brein achter het ontwerp. Hij gebruikte afvalproducten en struinde rommelmarkten af voor vintage film props en tweedehands tafels en stoelen.

Over de gerechten op de kaart is goed nagedacht. Spaanse tapas met twist, mooi opgemaakt en iets grotere porties, waardoor je na twee tapas echt genoeg gegeten hebt. Wij gaan voor de witlof met roquefort (€7,50), Tuna Tataki (€ 10,50), “pulled” speenvarken (€ 13,00) en de risotto met asperges, garnalen en champignons (€8,50). Alles smaakt heerlijk en de bediening is behulpzaam en vriendelijk.

La Tapería is geopend van 17:30 tot 02:30 uur.

Naast het restaurant ligt een groot parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren.

Tel+34 871 11 33 01Villas in de buurt van La Tapería

Can Ramon Palau | Ibiza town
< 6
Mariana | Ibiza Town
< 12

Team Ibiza

Open 09:00 – 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 – 682 5421