...

La Llama

Prijs:     

La Llama is een restaurant met een traditioneel menu met moderne kooktechnieken. La Llama betekent vlam, dus veel van de gerechten worden gemaakt met vuurtechnieken in de open keuken. Dit resulteert in veel volle en diepe smaken. La Llama maakt gebruik van alleen de beste lokale producten. Denk aan verse zeevruchten en speciale vlees soorten, waaronder drie soorten rundvlees. Het vlees wordt afgewerkt met de rijke smaak van houtrook. Geniet van uw maaltijd met een glas wijnt of champagne uit de fijne selectie van de drankmenu van La Llama.

Het trendy restaurant heeft een stijlvol en elektrisch design, maar met toch een gezellige uitstraling. De perfecte plek om tot rust te komen en te ontspannen. Er is ook een bar, die een Amerikaanse uitstraling heeft. De ultieme plek voor een drankje na het diner.

Geopend van maandag – zaterdag van 20:00 tot laat.

Telefoon: +34 871 55 68 86
E-mail: info@lallamaibiza.com
Website: www.lallamaibiza.com

Villa’s in oostelijk deel Ibiza

6
3
2
182 m2
1 km strand
Buiten keuken
10
5
5
250 m2
0.6 km strand
Buiten keuken
8
3
3
m2
1.6 km strand
Buiten keuken
14
3
4
600 m2
km strand
10
5
6
336 m2
2.9 km strand
14
6
6
350 m2
1.2 km strand
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

20
6
7
500 m2
0.02 km strand
Buiten keuken
kok (10 uur per dag), serveerster (2x 8 uur per dag), huishoudster (8 uur per dag), boot (afhankelijk van seizoen en aantal gasten), 2x Mercedes Van (8 seater), Jaguar F Cabrio 2 seater, 2 Spyders (3 wheel motorbikes)
6
7
413 m2
2.5 km strand
Buiten keuken
10
5
5
250 m2
0.6 km strand
Buiten keuken

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza