...

Marc's Restaurant Ibiza

Prijs:     
Menu: Concept Tapas

Op slechts een steenworp afstand van Jesús vindt u dit prachtige restaurant dat zijn klanten maaltijden gemakt met liefde voor detail, stijl en waar de service van hoog niveau is. Op slechts een steenworp afstand van het platteland, waar u buiten kunt zitten op het prachtige en romantische terras. Het eten dat u hier krijgt is een mix van Frans-Italiaanse creaties met Aziatische smaken. Gastronoom Marc Lindemann, die eerder het Madrigial Restaurant in Marino Botafoch beheerde en een zeer goede reputatie geniet in de wereld van de fijnproevers, zal ervoor zorgen dat u het beste verblijf ooit in zijn restaurant krijgt.

Tel: +34971316245

Villa’s in oostelijk deel Ibiza

6
3
2
150 m2
2 km strand
Buiten keuken
10
5
4
260 m2
10 km strand
Buiten keuken
6
3
2
155 m2
0.4 km strand
14
6
5
360 m2
3.5 km strand
8
3
2
300 m2
4.2 km strand
Buiten keuken
9
5
5
274 m2
2 km strand
 • 30% korting : 9 mrt. - 30 mrt.
 • Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  10
  5
  8
  500 m2
  1.6 km strand
  6x p.w. 6 uur schoonmaak
  10
  5
  5
  250 m2
  0.6 km strand
  Buiten keuken
  8
  4
  4
  280 m2
  1 km strand

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza