...

Moos Kitchen

Prijs:     
Menu: Vooral vegetarisch en vegan

Moos Salads, van de Nederlandse eigenaar Moosa, was al een bekend cateringbedrijf op het eiland. Het bedrijf bracht in de zomer van 2018 salades rond en in de winter was het salade-menu aangevuld met een vegetarisch curry gerecht en pompoensoep. De gezonde salades zijn goed gevuld, zoals een hoofdmaaltijd hoort te zijn en worden dagelijks vers bereid. Er zijn wel wat gerechten met scharrelkip, maar hoofdzakelijk zijn de gerechten vegetarisch en een paar veganistisch.

En nu dus ook Moos Kitchen in Cala Llonga, die zijn deuren opende augustus 2019. Een ontbijt- lunchroom in hert dorpje vlakbij Santa Eularia, met salades, sandwiches, overheerlijke smoothies en de beste cappuccino´s. Een heerlijke plek met buitenterras, maar twee minuten lopen van het strand en de kinderspeelplaats ligt tegenover het restaurant. 

Tel: + 34 682 46 60 35

Villa’s in oostelijk deel Ibiza

14
6
6
350 m2
1.2 km strand
5
2
1
90 m2
11 km strand
8
4
4
220 m2
0.3 km strand
Buiten keuken
12
6
5
250 m2
6.5 km strand
6x p.w. 3 uur schoonmaak, 1x p.w. schone badhanddoeken en bedlinnen. In juli en augusutus ontbijt service.
12
6
6
475 m2
9 km strand
Buiten keuken
Extra service: 1x p.w. tot 4 uur schoonmaak en schone badhanddoeken op woensdag. Bij verblijf langer dan 1 week: ook extra grote schoonmaak incl. schone badhanddoeken en bedlinnen op zaterdag (Extra schoonmaak altijd bij te huren).
14
3
4
600 m2
km strand
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

7
4
3
235 m2
0.55 km strand
9
4
4
200 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
6
7
413 m2
2.5 km strand
Buiten keuken

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza