Klik hier om de exacte locatie te zien

Ritas Cantina

Prijs:
Menu: Aziatisch op de Hollandse manier

Rita’s Cantina kun je vinden aan het einde van de boulevard die langs de jachthaven van San Antonio loopt. De eigenaresse Rita is dit restaurant tientallen jaren geleden begonnen en een paar jaar terug verhuisd naar deze top locatie. Een mooi pand met hoge plafonds, ingericht met veel hout en een geweldige wandschildering van een Cubaanse vrouw met sigaar.

Rita is een knappe, blonde vrouw die graag vertelt hoe ze dit restaurant begonnen is en zo populair gekregen heeft, in een tijd dat adverteren op internet of social media nog niet bestond. Mond op mond reclame, daar moest ze het van hebben. Voordat we met het interview beginnen wil ze dan ook even dubbelchecken of we niet weer iets nieuws en vluchtigs zijn of zoals zij het noemt: “van die 1-dagsvlinders die nog maar 1 jaar op Ibiza zitten en de Spaanse taal niet beheersen”. Nou dat zijn wij van "Huis Huren Ibiza" natuurlijk niet!

“Ik hou ook niet van Trip Advisor. Niet omdat ze je kunnen afkraken, maar meer omdat ze je kunnen ophemelen. Bezoekers hun verwachtingen zijn dan veel te hoog. Ze verwachten nouveau cuisine Aziatisch eten maar bij ons krijg je gewoon bami of nasi zoals je moeder thuis in Holland het ook gemaakt zou hebben.”

Naast Nasi Goreng (€ 8,50) en Bami Goreng met saté , pindasaus en kroepoek (€ 8,50) heeft ze ook op de kaart staan: broodje Shoarma (€ 5,50) de Thaise soep Tom Kha Kai (€ 5,00) en een heerlijke Tiki Masala wrap (€ 6,00). En voor de zoete trek: huisgemaakte appeltaart met slagroom (€ 3,50) en pannenkoeken met ijs en fruit (€ 4,75).

Op de oude locatie aan dezelfde boulevard, waar ze ooit Rita’s Cantina is begonnen, zit nu haar dochter Merel met Restaurant Es Petit.

Tel: +34 971 34 33 87

 Villas in de buurt van Ritas Cantina

El Paso | Cala Salada
< 8
Es Repos | San Antonio
< 5
Sumba | Port des Torrent
< 4
Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 48744 mensen aan 8150 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.