...

Ritas Cantina

Prijs:     
Menu: Aziatisch op de Hollandse manier

Rita’s Cantina kun je vinden aan het einde van de boulevard die langs de jachthaven van San Antonio loopt. De eigenaresse Rita is dit restaurant tientallen jaren geleden begonnen en een paar jaar terug verhuisd naar deze top locatie. Een mooi pand met hoge plafonds, ingericht met veel hout en een geweldige wandschildering van een Cubaanse vrouw met sigaar.

Rita is een knappe, blonde vrouw die graag vertelt hoe ze dit restaurant begonnen is en zo populair gekregen heeft, in een tijd dat adverteren op internet of social media nog niet bestond. Mond op mond reclame, daar moest ze het van hebben. Voordat we met het interview beginnen wil ze dan ook even dubbelchecken of we niet weer iets nieuws en vluchtigs zijn of zoals zij het noemt: “van die 1-dagsvlinders die nog maar 1 jaar op Ibiza zitten en de Spaanse taal niet beheersen”. Nou dat zijn wij van “Huis Huren Ibiza” natuurlijk niet!

“Ik hou ook niet van Trip Advisor. Niet omdat ze je kunnen afkraken, maar meer omdat ze je kunnen ophemelen. Bezoekers hun verwachtingen zijn dan veel te hoog. Ze verwachten nouveau cuisine Aziatisch eten maar bij ons krijg je gewoon bami of nasi zoals je moeder thuis in Holland het ook gemaakt zou hebben.”

Naast Nasi Goreng (€ 8,50) en Bami Goreng met saté , pindasaus en kroepoek (€ 8,50) heeft ze ook op de kaart staan: broodje Shoarma (€ 5,50) de Thaise soep Tom Kha Kai (€ 5,00) en een heerlijke Tiki Masala wrap (€ 6,00). En voor de zoete trek: huisgemaakte appeltaart met slagroom (€ 3,50) en pannenkoeken met ijs en fruit (€ 4,75).

Op de oude locatie aan dezelfde boulevard, waar ze ooit Rita’s Cantina is begonnen, zit nu haar dochter Merel met Restaurant Es Petit.

Tel: +34 971 34 33 87

Huizen in het westelijke deel van Ibiza

8
4
4
433 m2
0 km strand
10
4
5
410 m2
1.6 km strand
5x p.w. 3 uur schoonmaak
12
3
6
700 m2
3 km strand
6x per week, 8 uur per dag 1 house manager, 2 schoonmakers, 1 chef
12
6
6
600 m2
1.9 km strand
6x p.w. 7 uur schoonmaak 7x p.w. 7 uur nacht beveiliger in juli en augustus
8
5
4
376 m2
2 km strand
1x p.w. 3 uur schoonmaak.
15
3
3
245 m2
3 km strand
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

6
7
413 m2
2.5 km strand
Buiten keuken
8
4
2
200 m2
1 km strand
10
5
5
300 m2
0.75 km strand
Buiten keuken
3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza