Sa Carboneria

Prijs:     
Menu: Steak

Als je bij Sa Carboneria aankomt is het eerste wat je denkt “Is dit het?”. Laat je echter niet verrassen door de simpele facade aan de buitenkant. Hier binnen vind je echt één van de beste vlees restaurants van het eiland. Ook zal je niet al te veel toeristen hier vinden.

Binnen zijn een aantal kleine tafeltjes maar het lekkerst zit je in de tuin. Echt heerlijk authentiek met gezellige kleine tafeltjes te midden van boompjes en bloemen. De tuin is versierd met lampions, (vintage) borden en allerlei tierelantijntjes. Het personeel hier is zeer vriendelijk.

De huis specialiteit is gegrild vlees. Let wel op dat de porties erg groot zijn, reken tussen de 300 en 500 gram. Naast vlees is er een aanbod uit de Mediterrane keuken. Diverse salades, vegetarische gerechten en tapas. Prijzen zijn ok en liggen tussen de 18 en 35 euro. De wijn die hier geschonken wordt komt van het eiland zelf.

Tel: +34 971 33 92 82

Villa’s in oostelijk deel Ibiza

8
4
4
270 m2
0.1 km strand
 • 5% korting : 3 jul. - 18 jul.
 • 5% korting : 17 aug. - 28 aug.
 • 14
  6
  7
  480 m2
  5.1 km strand
  Buiten keuken
  12
  5
  6
  600 m2
  6.5 km strand
  Buiten keuken
  6 x p.w. 6 uur schoonmaak, 6 x p.w. 6 een kok voor 1 maaltijd per dag.
  9
  5
  5
  274 m2
  2 km strand
 • 30% korting : 9 mrt. - 30 mrt.
 • 8
  4
  5
  300 m2
  4 km strand
  8
  3
  2
  300 m2
  4.2 km strand
  Buiten keuken
  Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  8
  4
  4
  200 m2
  0.3 km strand
  2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
  10
  5
  8
  500 m2
  1.6 km strand
  6x p.w. 6 uur schoonmaak
  8
  4
  4
  280 m2
  1 km strand

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza