...

Ses Escoles Oleoteca

Prijs:     
Menu: Mediterraan met eigen olijfolie

Ses Escoles is de eerste olijfgaard op Ibiza met een gastronomische productwinkel en restaurant, waar olijfolie de hoofdrol speelt, vandaar de naam Ses Escoles “Oleoteca”.

Gevestigd in een karakteristieke oude school in de buurt van San Lorenzo en getransformeerd tot een restaurant met winkel, maar met respect voor de geschiedenis, architectuur en de natuurlijke omgeving.

Een menukaart met gerechten van ecologische, lokale producten waarbij rekening gehouden is met het behoud van de vruchtbaarheid van het land en met respect voor het milieu.

En voor olijfolie-liefhebbers: de Extra Virgin Olive Oil Can Miguel Guasch (sinds 2008) behoort tot de meest prominente op het eiland. Een mooi cadeau om mee naar huis te nemen voor de thuisblijvers.

Tel.: + 34 871 87 02 29

Huizen in Centraal Ibiza

6
3
2
150 m2
6.5 km strand
Buiten keuken
5
2
1
90 m2
11 km strand
10
5
6
336 m2
2.9 km strand
6
3
3
175 m2
5.5 km strand
Buiten keuken
2x p.w. 4 uur schoonmaak.
8
4
4
180 m2
4.5 km strand
14
6
7
480 m2
5.1 km strand
Buiten keuken
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

10
5
5
250 m2
0.6 km strand
Buiten keuken
7
4
3
235 m2
0.55 km strand
9
4
4
200 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
 • 25% korting : 23 mrt. - 27 apr.
 • Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza