...

Sublimotion Ibiza

Prijs:     
Menu: Een geval apart

Sublimotion, het duurste restaurant ter wereld, gevestigd in het Hard Rock hotel. Voor gemiddeld 1500 euro per persoon kan je hier drie uur genieten van een unieke ervaring. Het kost wat, maar daar krijg je ook heel wat voor terug. Sublimotion is namelijk veel meer dan alleen een fysieke locatie. Het is een set van emoties, je reist in drie uur tijd over de wereld en je kan genieten van unieke sensaties.

Wanneer je hier binnenkomt ga je met 12 gasten aan een lange tafel met luxe stoelen in een afgesloten ruimte zitten. De muren zijn een virtuele lichtshow en er worden bewegende  beelden geprojecteerd op het tafelblad. Wanneer je bij de magische show bijvoorbeeld reist door de Noordpool zal een koud gerecht op een unieke manier geserveerd worden. Ook de muziek wordt op het thema afgestemd.

De gerechten worden gemaakt door de beroemde chef Paco Roncero die over 2 michelin sterren beschikt. U kunt er dus van uitgaan dat het eten van hoge kwaliteit is. Daarnaast zijn er twintig mensen dagelijks bezig om de show te bieden.

Kortom, wil je een keer wat anders dan een standaard restaurant en heb je nog genoeg geld over? Dan is Sublimotion Ibiza misschien wat voor u. Maar alleen de filmbeelden zijn ook al indrukwekkend om naar te kijken.

Tel: +34 618 89 13 58

Villa’s in zuidelijk Ibiza

10
4
5
410 m2
1.6 km strand
5x p.w. 3 uur schoonmaak
12
6
6
600 m2
1.9 km strand
6x p.w. 7 uur schoonmaak 7x p.w. 7 uur nacht beveiliger in juli en augustus
8
4
4
180 m2
4.5 km strand
8
4
5
410 m2
0.4 km strand
1 x p.w. 4 uur schoonmaak
 • 10% korting : 1 mrt. - 30 apr.
 • 5% korting : 1 mei - 31 mei
 • 12
  6
  5
  370 m2
  5.4 km strand
  1 x 4 uur schoonmaak en handdoeken wissel
  12
  6
  6
  650 m2
  1 km strand
  Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  8
  4
  5
  410 m2
  0.4 km strand
  1 x p.w. 4 uur schoonmaak
 • 10% korting : 1 mrt. - 30 apr.
 • 5% korting : 1 mei - 31 mei
 • 10
  5
  5
  300 m2
  0.75 km strand
  Buiten keuken
  3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.
  10
  5
  8
  500 m2
  1.6 km strand
  6x p.w. 6 uur schoonmaak

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza