Klik hier om de exacte locatie te zien

Sublimotion Ibiza

Prijs:
Menu: Een geval apart

Sublimotion, het duurste restaurant ter wereld, gevestigd in het Hard Rock hotel. Voor gemiddeld 1500 euro per persoon kan je hier drie uur genieten van een unieke ervaring. Het kost wat, maar daar krijg je ook heel wat voor terug. Sublimotion is namelijk veel meer dan alleen een fysieke locatie. Het is een set van emoties, je reist in drie uur tijd over de wereld en je kan genieten van unieke sensaties.

Wanneer je hier binnenkomt ga je met 12 gasten aan een lange tafel met luxe stoelen in een afgesloten ruimte zitten. De muren zijn een virtuele lichtshow en er worden bewegende  beelden geprojecteerd op het tafelblad. Wanneer je bij de magische show bijvoorbeeld reist door de Noordpool zal een koud gerecht op een unieke manier geserveerd worden. Ook de muziek wordt op het thema afgestemd.

De gerechten worden gemaakt door de beroemde chef Paco Roncero die over 2 michelin sterren beschikt. U kunt er dus van uitgaan dat het eten van hoge kwaliteit is. Daarnaast zijn er twintig mensen dagelijks bezig om de show te bieden.

Kortom, wil je een keer wat anders dan een standaard restaurant en heb je nog genoeg geld over? Dan is Sublimotion Ibiza misschien wat voor u. Maar alleen de filmbeelden zijn ook al indrukwekkend om naar te kijken.

Tel: +34 618 89 13 58
Villas in de buurt van Sublimotion Ibiza

Can Gafarro | Sa Carroca
< 10
Mariana | Ibiza stad
< 12
Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 48744 mensen aan 8150 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.