...

Terra Masia

Prijs:     
Menu: Ökologischer Bauernhof

Terra Masia, in de buurt van Santa Eularia, is de grootste ecologische boerderij van het eiland.

Al in de jaren 70 waren zij een belangrijk onderdeel van de landbouwindustrie op Ibiza en pioniers op het gebied van de biodynamische benadering. In 2018 ging het restaurant open. Daarvoor was er een tweejarige strijd geweest om 56 hectaren landbouwgrond vruchtbaarder te maken, de gezondheid van de bomen te herstellen en duizenden zaden te planten.

Onder de toegewijde begeleiding van Marina Moran Jou is Terra Masia nu een oase van bloeiende schoonheid geworden. Naast eten in het restaurant kun je ook bij hen de “Biologisch Farm Box” bestellen, een doos met 100% biologische groenten, inclusief eetbare bloemen, aromatische kruiden en vrije uitloop eieren.

Gedurende de zomer organiseren zijn ook de “Farm to Table Diners”, waarbij ze met de beste gastkoks van het eiland een menu hebben in een speciaal pop-up restaurant, ergens in de groentevelden onder de sterrenhemel. Maar ben je met een grotere groep dan kunnen ze ook een op maat gemaakt menu van de boerderij samenstellen, alles vers van het land met biologische wijnen.

Tel: +34971336939

Villa’s in oostelijk deel Ibiza

8
3
2
300 m2
4.2 km strand
Buiten keuken
10
5
4
340 m2
3 km strand
2x p.w. 3 uur schoonmaak.
6
3
3
100 m2
1.2 km strand
Buiten keuken
8
3
2
350 m2
15 km strand
10
5
5
300 m2
0.75 km strand
Buiten keuken
3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.
16
8
10
720 m2
5.1 km strand
Buiten keuken
6 x p.w. 4 uur schoonmaak en 1 x p.w. schone badhanddoeken.
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

8
4
4
200 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
 • 25% korting : 23 mrt. - 27 apr.
 • 20
  6
  7
  500 m2
  0.02 km strand
  Buiten keuken
  kok (10 uur per dag), serveerster (2x 8 uur per dag), huishoudster (8 uur per dag), boot (afhankelijk van seizoen en aantal gasten), 2x Mercedes Van (8 seater), Jaguar F Cabrio 2 seater, 2 Spyders (3 wheel motorbikes)
  10
  5
  5
  300 m2
  0.75 km strand
  Buiten keuken
  3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza