Klik hier om de exacte locatie te zien

Terra Masia

Prijs:
Menu: Ökologischer Bauernhof

Terra Masia, in de buurt van Santa Eularia, is de grootste ecologische boerderij van het eiland.

Al in de jaren 70 waren zij een belangrijk onderdeel van de landbouwindustrie op Ibiza en pioniers op het gebied van de biodynamische benadering. In 2018 ging het restaurant open. Daarvoor was er een tweejarige strijd geweest om 56 hectaren landbouwgrond vruchtbaarder te maken, de gezondheid van de bomen te herstellen en duizenden zaden te planten.

Onder de toegewijde begeleiding van Marina Moran Jou is Terra Masia nu een oase van bloeiende schoonheid geworden. Naast eten in het restaurant kun je ook bij hen de “Biologisch Farm Box” bestellen, een doos met 100% biologische groenten, inclusief eetbare bloemen, aromatische kruiden en vrije uitloop eieren.

Gedurende de zomer organiseren zijn ook de “Farm to Table Diners”, waarbij ze met de beste gastkoks van het eiland een menu hebben in een speciaal pop-up restaurant, ergens in de groentevelden onder de sterrenhemel. Maar ben je met een grotere groep dan kunnen ze ook een op maat gemaakt menu van de boerderij samenstellen, alles vers van het land met biologische wijnen.

Tel: +34971336939Team Ibiza

Open 09:00 – 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 – 682 5421