The Booo | Figueretas

Prijs:     
Menu: Burger restaurant

The Booo is een burger restaurant gelegen in Figueretas. Het restaurant is gelegen in Figeuratas en de nieuwe hotspot voor burger aficionados. De buurt zelf is niet echt gezellig, echt het type restaurant dat je toevallig tegen komt. Ondanks de ongezellige locatie één van de beste burgers bars van het eiland.

Niet een plek voor degene die hun gewicht letten en gezond willen eten. Het menu bestaat verder uit verschillende salades, chicken wings, uienringen etc. De burgers zijn echt gigantisch (zie de fotos), delen kan een optie zijn.

De prijzen van de burgers liggen tussen de 10 en 15 euro wat zeer schappelijk is. Een aanrader is de zelfgemaakte limonade van het huis erbij te bestellen. De drank kaart is niet al te uitgebreid, er is een selectie aan cocktails, sangria, milkshakes en limonades.

Het gebouw zelf is vrij onsierlijk van de buitenkant. Laat je hierdoor echter niet afschrikken. Binnen is het erg gezellig en eigentijds. De tuin achter is ons favoriete plekje. Tafels en stoelen zijn van gerecycled hout. Als je overdag komt zijn er zonneschermen waar je onder de schaduw kan zitten.

Specialiteiten zijn onder andere de Red-Hot-Chilliburger en de BOOOburger.

Tel: +34 661 69 04 34

Villa’s in zuidelijk Ibiza

9
5
3
220 m2
1.5 km strand
12
6
6
600 m2
7 km strand
Buiten keuken
5x per week 4 uur Extra changes of linens or towels: - Linens 30 euros per room - Towels : 26 euros per room - Pool towels : 26 euros per room
7
3
3
150 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
18
4
8
290 m2
2.5 km strand
Buiten keuken
6x pw 4 uur schoonmaak
10
5
5
1150 m2
5 km strand
1x p.w. op woensdag 6 uur schoonmaak en schone badhanddoeken en bedlinnen.
5
2
1
90 m2
11 km strand
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

10
5
5
250 m2
0.6 km strand
Buiten keuken
9
4
4
200 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
7
4
3
235 m2
0.55 km strand

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza