Klik hier om de exacte locatie te zien

The Booo | Figueretas

Prijs:
Menu: Burger restaurant

The Booo is een burger restaurant gelegen in Figueretas. Het restaurant is gelegen in Figeuratas en de nieuwe hotspot voor burger aficionados. De buurt zelf is niet echt gezellig, echt het type restaurant dat je toevallig tegen komt. Ondanks de ongezellige locatie één van de beste burgers bars van het eiland.

Niet een plek voor degene die hun gewicht letten en gezond willen eten. Het menu bestaat verder uit verschillende salades, chicken wings, uienringen etc. De burgers zijn echt gigantisch (zie de fotos), delen kan een optie zijn.

De prijzen van de burgers liggen tussen de 10 en 15 euro wat zeer schappelijk is. Een aanrader is de zelfgemaakte limonade van het huis erbij te bestellen. De drank kaart is niet al te uitgebreid, er is een selectie aan cocktails, sangria, milkshakes en limonades.

Het gebouw zelf is vrij onsierlijk van de buitenkant. Laat je hierdoor echter niet afschrikken. Binnen is het erg gezellig en eigentijds. De tuin achter is ons favoriete plekje. Tafels en stoelen zijn van gerecycled hout. Als je overdag komt zijn er zonneschermen waar je onder de schaduw kan zitten.

Specialiteiten zijn onder andere de Red-Hot-Chilliburger en de BOOOburger.

Tel: +34 661 69 04 34Villas in de buurt van The Booo | Figueretas

Can Ramon Palau | Ibiza town
< 6
Can Gafarro | Sa Carroca
< 10
Mariana | Ibiza Town
< 12

Team Ibiza

Open 09:00 – 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 – 682 5421