...

La Nave Salinas: Expositieruimte voor Moderne Kunst

La Nave Salinas

Ibiza, een eiland dat beroemd is om zijn kristalheldere wateren en bruisende nachtleven, heeft een verborgen cultureel pareltje: La Nave Salinas. Dit voormalige zoutpakhuis is omgetoverd tot een adembenemende expositieruimte waar grote namen uit de hedendaagse kunstwereld schitteren. HuisHurenIbiza, de expert op het gebied van luxe vakantieverblijven op dit magische eiland, nodigt je uit om meer te ontdekken over deze fascinerende plek.

Oase van Kunst in het Hart van Salinas

Gelegen in het prachtige gebied Salinas, op slechts enkele meters loopafstand van een van Ibiza’s beroemdste stranden, staat La Nave Salinas. De expositieruimte zelf is al een kunstwerk, met zijn dikke muren en ruime, luchtige interieur. Dit vormt een perfecte achtergrond voor de kunstwerken die hier tentoongesteld worden. Bij de transformatie van het gebouw is het industriële verleden behouden gebleven, terwijl artistieke flair is toegevoegd.

Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Tentoonstellingen van Hedendaagse Meesters

Elk jaar worden bezoekers getrakteerd op indrukwekkende tentoonstellingen van internationale kunstenaars. Kunstliefhebbers kunnen genieten van werken van Kenny Scharf, bekend om zijn Amerikaanse pop-surrealisme. Ook de iconische Keith Haring ontbreekt niet: zijn dynamische en kleurrijke stukken hebben een blijvende invloed gehad op de hedendaagse kunstscene. Maar dat is nog niet alles. Ook werken van artiesten zoals Rafa Macarrón, die de muren van La Nave Salinas voorzien van levendige kleuren, kun je hier bewonderen.

Unieke Kunstbelevenis  

Wij bij HuisHurenIbiza vinden La Nave Salinas echt een aanrader als je iets leuks wilt ondernemen. Wij hebben vakantievilla’s op loopafstand van La Nave Salinas. De combinatie van een heerlijk verblijf in een van onze luxe villa’s en de culturele verrijking van La Nave Salinas zou wel eens een hoogtepunt van je vakantie op Ibiza kunnen zijn.

Inspiratie bij La Nave Salinas

La Nave Salinas vormt ook een bron van inspiratie. De tentoonstellingen die er plaatsvinden, weerspiegelen vaak de diversiteit en het dynamische karakter van Ibiza zelf. De werken variëren van abstract tot figuratief, en alles daartussenin. Het is deze mooie afwisseling die La Nave Salinas tot een must-see maakt voor elke kunstliefhebber.

Een leuk uitstapje na afloop van je bezoek aan La Nave Salinas is het nabijgelegen Salinas De Medinaceli om even te zonnen op het prachtige strand, gevolgd door een diner in een van de vele restaurants in de omgeving. Hier kun je genieten van Ibiza’s lokale gerechten en unieke sfeer.

Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

auto verhuur ibiza
boot huren ibiza
La goletta boot huren ibiza
auto verhuur ibiza

Podium voor Lokale Kunstenaars

Naast internationale namen biedt La Nave Salinas ook een podium voor lokale kunstenaars, zoals Ana Salinas. Via de werken van lokale kunstenaars kunnen bezoekers ook kennismaken met de lokale kunstwereld en wordt de band tussen het museum en de eilandgemeenschap versterkt.

Kunst en Luxe: Unieke Combinatie

Voor gasten van HuisHurenIbiza is een bezoek aan La Nave Salinas een mooie aanvulling op hun verblijf. Want na een dag vol kunst is het heerlijk toeven in je luxe villa die voorzien is van alle gemakken. 

De Toekomst van Kunst op Ibiza

La Nave Salinas heeft plannen om in de toekomst nog meer grote tentoonstellingen te huisvesten, zodat La Nave Salinas een belangrijke plek voor kunstliefhebbers blijft. 

Must-See 

Voor zowel kenners van hedendaagse kunst als mensen die gewoon nieuwsgierig zijn naar Ibiza’s culturele landschap is La Nave Salinas een must-see. De unieke ligging, mooie architectuur en prachtige kunstwerken maken dit tot een leuk uitstapje. HuisHurenIbiza kan je ook voorzien van informatie over andere bezienswaardigheden op kunst- en cultuurgebied. Wij willen je graag een onvergetelijke vakantie bezorgen!

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

6
7
413 m2
2.5 km strand
Buiten keuken
10
5
5
250 m2
0.6 km strand
Buiten keuken
8
4
5
410 m2
0.4 km strand
1 x p.w. 4 uur schoonmaak
 • 10% korting : 1 mrt. - 30 apr.
 • 5% korting : 1 mei - 31 mei
 • Schitterende Ster

  In de wereld van de hedendaagse kunst is La Nave Salinas een schitterende ster. Liefhebbers van kunst kunnen gewoon niet om haar heen. En HuisHurenIbiza zorgt dat je verblijf in een van onze villa’s net zo onvergetelijk is als de kunst die je op Ibiza gaat ontdekken.

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza