Deze Beachclubs openen vroeg op Ibiza in 2023!

Deze Beachclubs openen vroeg op Ibiza in 2023!

Beachclubs Openingsdata Ibiza 2023

Klaar voor een onvergetelijke zomer in 2023? Wij wel! Ibiza komt langzaam uit haar winterslaap en wij kijken enorm uit naar de leukste weken van het jaar, de opening van de beachclubs en daarmee de officiële ‘opening’ van het eiland! Van authentieke plekjes waar je een visje eet tussen de locals op plastic stoelen tot gesjeesde trendy plekjes waar je feest tussen de jetset. De deuren van beachclubs zijn nog nooit eerder zo vroeg open gegaan als dit jaar, dus wij zetten alvast de openingsdata van jouw favoriet op een rij:

atzaro beach

1. ATZARO BEACH CLUB | 24 MAART 2023

Atzaro beach ligt gelegen aan het strand van Cala Nova. Het ligt in de buurt van Fish & Tonic. Vanaf hier heb je uitzicht op het prive eiland Tago Mago. Het geheel is erg Mediteraan aangekleed, wit/blauw en vissersbootjes. Het terras buiten is erg groot en gedeeltelijk overdekt. Voor de kleinste is er hier ook een speelplek te vinden. In het seizoen is er vaak live muziek en kunt u ook gebruik maken van een masseur. De keuken is dan ook Mediterraan met veel vis gerechten. Het eten is van goede kwaliteit maar wel aan de prijzige kant. Cocktails zijn geprijsd tussen de 12 en 16 euro. Als je voor meer dan €70 euro besteedt zijn de ligbedden gratis. Dit restaurant is erg populair bij gezinnen. Het enige nadeel is het lelijke resort dat achter het restaurant schuil gaat.
cbbc

2. CALA BASSA BEACH CLUB – CBBC | 30 MAART 2023

Cala Bassa Beach Club is een verzameling van 4 restaurants op het strand van Cala Bassa. Het omvat bijna het gehele strand! Er zijn verschillende zitgebieden met uiteenlopen prijzen voor de ligbedden. Er is een sushitent, een Frans gourmet “restaurant”, en de “snack corner” waar je een lekkere burger of pizza kan halen.

De Cbbc snack corner is voor degene die zin hebben in een broodje, pizza hamburgers of hotdogs. Dit is het verste gelegen stukje van de beach club. Je hebt hier een terras onder de bomen en een uitzicht over de baai. Ook is er nog een boutique te vinden waar je wat hippe Ibiza kleding en accessoires kan kopen. Ongeveer halverwege het strand en dan richting duinen vind je het massage gedeelte. Een grote ronde open ruimte met bedden in een cirkel.

Klik hier voor Villas in de buurt van Cala Bassa Beach Club

Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

coco

3. COCO BEACH | 1 APRIL 2023

Coco Beach is de meest zuidelijke beachclub op Playa den Bossa naast Nassau Beach. Je zou het kunnen typeren als een echt Ibiza beachclub. Denk aan grote witte bedden, champagne, valet parking en een hoop knappe mensen. Overdag draaien er vaak dj’s. Het restaurant hier is erg goed met een uitgebreide kaart. In het hoogseizoen zijn hier regelmatig feestjes met verschillende artiesten en danseressen. Een heerlijke plek om overdag te zonnen en in de avond te eten.

Klik hier voor Villas in de buurt van Coco Beach

gracioneta

4. CHIRINGUITO GRACIONETA | 1 APRIL 2023

Aan het strand van Gracioneta vind je “Chiringuito Gracioneta. Het is even zoeken maar echt het bezoeken waard. Je komt hier door de rotonde bij Sa Capella naar het westen te pakkan naar Hotel Stella Maris. Vervolgens pak je daar de eerste afslag links en dan de derde afslag rechts. Je bent dan bij de achterkant van het restaurant waar je het strand en restaurant ingaat.

Een perfecte plek om met kinderen heen te gaan. Het zand is erg fijn en in het baaitje is het water lang ondiep. Wat verder de hoek om kan het water wat ruiger worden maar dit is met boeien afgezet. Als je hier onderdoor gaat naar links kom je terecht op het wat mindere strand van Cala Gracio. Je kan overigens ook over de rotsen naar Cala Gracio lopen.

Klik hier voor Villas in de buurt van Chiringuito Gracioneta

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

20
6
7
500 m2
0.02 km strand
Buiten keuken
kok (10 uur per dag), serveerster (2x 8 uur per dag), huishoudster (8 uur per dag), boot (afhankelijk van seizoen en aantal gasten), 2x Mercedes Van (8 seater), Jaguar F Cabrio 2 seater, 2 Spyders (3 wheel motorbikes)
7
4
3
235 m2
0.55 km strand
8
4
4
280 m2
1 km strand
cotton

5. COTTON BEACH CLUB | 1 APRIL 2023

Cotton Beach Club ligt aan het prachtige strand van Cala Tarida. Deze luxe beachclub beschikt over chique meubilair, stijlvolle bedden, een eigen zandstrand en een mooi uitzicht over zee. Daarnaast is Cotton Beach Club erg geschikt voor bruiloften of andere feesten en partijen.

In het mooie restaurant kunt u terecht voor lunch en diner a la carte met een gevarieerd menu. Let er wel op dat de menukaart prijzig is. Cotton Beach Club is geschikt voor een perfect dagje strand, waarna u gebruik kunt maken van kleedcabines en privédouches. Vervolgens kunt u onder het genot van een heerlijk diner en een wijntje genieten van de prachtige zonsondergang. Jammer genoeg is alleen niet al het personeel even vriendelijk dus dat zou beter kunnen. Ook ‘s winters kunt u hier terecht in het weekend en in de vakanties.

Klik hier voor Villas in de buurt van Cotton Beach Club

Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

auto verhuur ibiza
boot huren ibiza
La goletta boot huren ibiza
auto verhuur ibiza
nassau

6. NASSAU BEACH CLUB | 1 APRIL 2023

Nassau Beach Club is een trendy plek gelegen aan het strand van Playa d’en Bossa. Het is het op een na meest zuidelijke strandtent van Playa den Bossa naast de Coco Beach. Je hebt hier over het algemeen geen last van de feestgangers die naar de platte Bora Bora club gaan.

Het is eigenlijk een chic restaurant (teppanyaki) en een club ineen. Er zijn vaak feesten hier tijdens het seizoen. Het aanbod cocktails is on overtroffen. Op het strand liggen (veel) grote strandbedden, heerlijk om de dag door te brengen.

Klik hier voor Villas in de buurt van Nassau Beach Club

amante

7. AMANTE BEACH CLUB | 22 APRIL 2023

Amante is een zeer intieme en stijlvolle beachclub bij Sol d’en Serra, een stukje verder bij Cala Llonga. Het ligt wat boven het strand gelegen, en je hebt daardoor een schitterend uitzicht over de baai. Boven is het eetgedeelte, op het terras daaronder is een cocktailbarretje, en nog een plateau lager zijn zo’n 25 ligbedden te vinden. Beneden is een privé strand voor de gasten. Dit strand is overigens van wat mindere kwaliteit, maar zal je alleen hoeven gebruiken om van je bedje naar het water te lopen voor een kleine plons. De keuken is Mediterraan en gebruikt verse producten van het eiland. Vroeg komen of reserveren is aan te raden.

Klik hier voor Villas in de buurt van Amante Beach Club

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza