...

De beste buiten feesten op een rij

Ibiza beste buiten feesten
Pagina Inhoud
  Add a header to begin generating the table of contents

  Dat je tot diep in de nacht kan feesten op Ibiza is algemeen bekend. Maar wist je dat er overdag ook hele leuke outdoor feesten te bezoeken zijn in het hoogseizoen? Onder het genot van het ondergaande zonnetje, nog in zwemkledij of juist in je fancy outfit nippend aan een drankje genieten van goede muziek? Dat kan ook op Ibiza naseizoen favoriet.

  Fijne bijkomstigheid: ze beginnen allemaal aan het eind van de middag en zijn rond middennacht afgelopen. Oftewel, geen last van korte nachtjes, maar de volgende dag gewoon fris en fruitig.
  Wij hebben de vier leukste op een rij gezet voor je.

  Rumors at Destino:

  Wat nog niet veel mensen weten is dat in het chique de friemel hotel Destino iedere zondagavond een uniek outdoor party plaatsvindt met prachtig uitzicht over Ibiza stad. Rumors neemt hier iedere zondag het zwembad over en tovert het om in een knus en sfeervol festival terrein met foodtrucks en de komst van goede DJ’s. Iedere zondag vanaf om 18:00 uur. Leuke bijkomstigheid voor de dames, zij kunnen gratis naar binnen!
  Rumors
  Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Children of the 80’s:

  Ieder die van goude oude hits houdt: Children of the 80’s is jouw feest! Naast alle typische Ibizasounds is dit de grote tegenhanger van het eiland. Dr. Alban, Rednex, Limahl, Barbara Tucker, Alice DJ, 2Unlimited, Haddaway komen hier hun bekende hits weer tot leven brengen. Voel je niet geremd in het uitdossen van jezelf, de vetkuif is deze avond weer helemaal hip en de dames mogen de beenwarmers weer aan! Iedere zondag vanaf 19:00 uur in het Hard Rock Hotel. Entreeprijs valt mee (voor Ibiza begrippen): €20,- per persoon.

  De beste buiten feesten op een rij

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  8
  4
  4
  220 m2
  0.3 km strand
  Buiten keuken
  6
  7
  413 m2
  2.5 km strand
  Buiten keuken
  10
  5
  8
  500 m2
  1.6 km strand
  6x p.w. 6 uur schoonmaak

  Ushuaïa:

  Momenteel meest beroemde outdoor club van het eiland: Ushuaïa! Hotelgasten boeken hier geen kamer voor hun rust. Want iedere avond van de week zijn hier de grootste namen te vinden. Voor onder andere DJ David Guetta, Avicii, Martin Garrix en Hardwell de reden voor een wekelijks bezoek aan Ibiza. Door de ambiance van het hotel, het kinderbad dat als verkoeling gebruikt mag worden en de gasten die vanaf hun balkon uit hun dak gaan een unieke belevenis. De entreeprijs is €60,- maar dan heb je vanaf 17:00 uur waarschijnlijk wel de avond van je leven.
  Ushuaia

  Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

  Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

  auto verhuur ibiza
  boot huren ibiza
  La goletta boot huren ibiza
  auto verhuur ibiza

  The Zoo Project:

  Laat het beest in je los bij The Zoo Project! Dit is hét feest waar je je mag uitdossen in foute panterprints of jezelf kan omtoveren tot zebra. De unieke locatie maakt dit een heel bijzondere ervaring, het vindt namelijk plaats in de oude dierentuin van Ibiza. Ga helemaal uit je dak in de zeehondenshow arena of doe een paringsdans in het leeuwenhok. Een echt festival gevoel! Voor €40,00 kan je op zaterdag vanaf 16:00 uur helemaal ‘wild’ gaan. Erg populair onder het Engelse publiek.

  Zoo Project

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven