...

Waarom is het naseizoen favoriet?

Waarom is het naseizoen favoriet
Pagina Inhoud
  Add a header to begin generating the table of contents

  Wij, als eilandbewoners en Ibiza liefhebbers, hebben een voorliefde voor het laagseizoen. Zeker het naseizoen, zoals de maand oktober. Je denkt misschien wat heb je op Ibiza te doen als de zon garantie kleiner is en de feesten zijn afgelopen. Maar Ibiza prive heeft het hele jaar zoveel te bieden, zeker in het naseizoen. Nog op zoek naar een vakantiebestemming tijdens de herfst? Om je te overtuigen hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet:

  Vliegtickets

  De tickets zijn veel voordeliger in deze periode, waardoor je al snel een hoop geld bespaard. Leuk om andere dingen van te doen tijdens je vakantie.

  ibiza directions

  Temperatuur

  De temperaturen zijn mogelijk niet zo tropisch als tijdens het hoogseizoen, maar de kans op zon is nog altijd groot. En terwijl in vele delen van Europa de winterjas alweer uit de kast gehaald wordt, kun je hier met gemak op slippers en korte broek de vakantie door. De statistieken tonen aan dat in het naseizoen de meeste regen valt. Maar wist je dat dit vooral ’s nachts is en je hierdoor overdag kan genieten van de bloeiende bloemen en het gras dat na maanden van droogte weer groeit.

  Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Sportactiviteiten

  Een andere prettige bijkomstigheid van de temperatuur is dat er ruimte is voor meer activiteit tijdens je vakantie. Waar je ’s zomers vooral blij bent met een frisse duik in de zee en weinig actiefs, kun je in deze periode zowel in de zee duiken als een sportactiviteit doen als je hier van houdt. Ga zelf op ontdekking of ga mee met één van de georganiseerde avontuurlijke fietstochten door de bergen, kajaktours of mooie wandelingen door de prachtige gebieden van hotspot Ibiza.

  Vuelta Ibiza

  Accommodatie

  Naast de voordelige tickets, ben je vaak ook een stuk voordeliger uit voor een accommodatie. Dezelfde mooie villa, alleen dan voor een betere prijs!

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  10
  5
  5
  250 m2
  0.6 km strand
  Buiten keuken
  10
  5
  8
  500 m2
  1.6 km strand
  6x p.w. 6 uur schoonmaak
  10
  5
  5
  300 m2
  0.75 km strand
  Buiten keuken
  3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.

  Rust en ruimte

  Niet zo van het vooruit plannen, dan is deze periode helemaal iets voor jou. Waar je in de zomer veel restaurants en strandbedjes moet reserveren kun je in het naseizoen genieten van de spontaniteit van een vakantie. Sta je opeens bij je favoriete restaurant? Loop gewoon eens binnen en waarschijnlijk hebben ze plek. Niet lang zoeken naar een parkeerplekje maar gewoon voor de deur parkeren. En een strandbezoek doet bijna paradijselijk aan met het ruimtelijke gevoel van die aantal metgezellen die er ook aan het genieten zijn.

  ibiza beaches pou des lleo

  Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

  Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

  auto verhuur ibiza
  boot huren ibiza
  La goletta boot huren ibiza
  auto verhuur ibiza

  Feesten

  De bekende feesten zijn inmiddels afgelopen, maar dat wil niet zeggen dat er niks meer te beleven valt op dit gebied. Pacha is bijvoorbeeld het hele jaar open. Maar ook worden er in deze periode vanuit eilandbewoners veel feesten georganiseerd, zoals grotfeesten of fullmoon party’s. Dat is pas het echte Ibiza gevoel!

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven