...

Laylah

Prijs:     
Menu: Contemporary tapas

The angel of the night, tussen de grote namen uit Ibiza’s nachtleven vind je deze bijzondere parel: Laylah. Een restaurant en lounge bar waar eten, muziek en zoals zij zelf zeggen: heart and soul, samenkomen. Waan je in een magische wereld van donker fluweel, vintage leer, prachtig verlichte planten en bijzondere lampen. Alles hier is ingericht op een social dining experience, geloof ons, deze chique diner ervaring zul je niet snel vergeten. 

Op het menu vind je een heerlijke lijst gerechtjes om te delen vol bijzondere Israëlische smaken. Van Geroosterde Bloemkool met Tahini en Green chili tot aan Spicy Chicken Crispy Cigars… het water loopt ons al in de mond! Ook de cocktails zijn hier niet te missen en dit maakt Laylah dan ook de perfecte plek om samen te komen voor een feestelijke avond uit. 


Adres: Av. 8 de Agosto 29, 07800 Ibiza

Villa’s in oostelijk deel Ibiza

8
4
4
270 m2
0.1 km strand
 • 5% korting : 3 jul. - 18 jul.
 • 5% korting : 17 aug. - 28 aug.
 • 9
  5
  4
  362 m2
  2 km strand
  10
  5
  5
  350 m2
  2.5 km strand
  Buiten keuken
  2x p.w. 3 uur schoonmaak en schone badhanddoeken.
  8
  3
  2
  350 m2
  15 km strand
  10
  5
  5
  500 m2
  0.04 km strand
 • 15% korting : 24 dec. - 1 nov.
 • 8
  4
  4
  220 m2
  0.3 km strand
  Buiten keuken
  Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  10
  5
  5
  250 m2
  0.6 km strand
  Buiten keuken
  8
  4
  4
  200 m2
  0.3 km strand
  2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
  8
  4
  5
  410 m2
  0.4 km strand
  1 x p.w. 4 uur schoonmaak
 • 10% korting : 1 mrt. - 30 apr.
 • 5% korting : 1 mei - 31 mei
 • Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza