...

Los Enamorados

Prijs:     
Menu: Mediterraan / fusion

Dit restaurant is een onderdeel van het boutique hotel Los Enamorados, iets voorbij de kleine havenplaats Portinatx. Het hotel heeft ook een smaakvolle winkel met mooie vintage meubeltjes, kunst, decoraties en high fashion.

De eigenaren zijn de Franse ex-basketbalspeler Pierre Traversier en Rozemarijn de Witte, de oprichter van ontwerpstudio Studio Room met o.a. Linda-magazine en vele andere mooie Nederlandse magazines. Een prachtig koppel, niet te missen op de muurschildering van het hotel.

Het is er heerlijk vertoeven met uitzicht op de zonsondergang op Punta Galera.

Let op: in het hotel is de leeftijdsgrens 18 jaar en zijn honden niet toegestaan. Naar Los Enamorados ga je vooral voor een romantische mini-break. 

Tel: +34 971 33 75 49

Huizen in noordelijk Ibiza

26
6
6
700 m2
6 km strand
Full time staff: 1 housekeeper 8u per dag; 1 onderhoudspersoon voor tuin en zwembad 8u per dag.
14
6
3
400 m2
5.8 km strand
Buiten keuken
1x p.w. 2 uur schoonmaak en schone badhanddoeken.
10
5
5
250 m2
3 km strand
Buiten keuken
1x p.w. 2 uur schoonmaak en schone badhanddoeken.
12
6
6
250 m2
5 km strand
Buiten keuken
14
6
5
360 m2
3.5 km strand
12
5
5
500 m2
9.6 km strand
Buiten keuken
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

8
4
4
220 m2
0.3 km strand
Buiten keuken
10
5
8
500 m2
1.6 km strand
6x p.w. 6 uur schoonmaak
7
4
3
235 m2
0.55 km strand

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza