Overall

Prijs:     

De foodie hotspot Santa Gertrudis mag je ook in de winter niet overslaan. Meet Overall, een mega stoere (cocktail) bar definitely worth trying! Deze nieuwe spannende locatie is de ultieme plek voor heerlijke “sips and bites”. Ook puur voor een drankje heb je hier genoeg te kiezen. Van ready-to-drink cocktails gemaakt van lokale ingrediënten, tot heerlijke natuurlijke wijnen.

Powerkoppel Jorge en Monica vullen elkaar als eigenaren perfect aan. Zij kookt de lekkerste gerechten geïnspireerd op de Zuid-Amerikaanse keuken, hij mixt de beste cocktails on the spot. En wacht maar tot je zijn ijscreaties ziet… Dit plekje verdient zeker een spot op jouw to do list!

Adres: Passeig de Santa Gertrudis 11, Local 3, Ibiza
Openingstijden: ma t/m za, 18:00 uur – 23:00 uur

Huizen in Centraal Ibiza

19
6
4
420 m2
9.5 km strand
1x p.w. 2 uur schoonmaak en schone badhanddoeken.
10
5
5
700 m2
7 km strand
Vanaf mei tot en met september 6x p.w. 5 uur schoonmaak en 1x p.w. schone badhanddoeken. Beveiliging van 22:00 tot 7:00.
10
5
4
260 m2
10 km strand
Buiten keuken
 • 10% korting : 1 apr. - 2 nov.
 • 12
  5
  5
  500 m2
  9.6 km strand
  Buiten keuken
  5
  5
  250 m2
  9 km strand
  11
  6
  7
  350 m2
  10.3 km strand
  Buiten keuken
  3 x p.w. 2 uur schoonmaak en 1 x p.w. handdoekenwissel
  Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  7
  4
  3
  235 m2
  0.55 km strand
  8
  4
  4
  280 m2
  1 km strand
  10
  5
  5
  200 m2
  0.04 km strand
  2x p.w. 4 uur schoonmaak en schone badhanddoeken, 1 x per week schone bedlinnen. We have a/c inverter

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza