...

Wild Beets

Prijs:     

In een van de gezelligste dorpjes van Ibiza vind je Wild Beets. Santa Getrudis is gevuld met goede restaurants en dit is daar één van. Zeker voor vegetariërs een echte hotspot! Met een strakke inrichting en stedelijke uitzicht een modern restaurant te noemen.

Met biologische, lokaal geproduceerde, gezonde maaltijden verrassen ze menig vegetariër maar ook niet vegetariër met de smaakvolle gerechten. Ze proberen ieder gerecht zodanig van voedingswaarde te voorzien zodat elke hap niet alleen gezond voor lichaam en geest is, maar ook heerlijk smaakt. Voor zowel ontbijt, lunches, diners als snacks kan je hier terecht. De (glutenvrije) pancakes bij velen favoriet.

Je vindt dit restaurant aan de buitenrand van het dorp, aan de doorgaande weg van Santa Gertrudis naar Sant Miguel.

Tel: +34 971 19 78 70

Huizen in Centraal Ibiza

10
5
6
336 m2
2.9 km strand
16
8
7
380 m2
2.5 km strand
Buiten keuken
6 dagen per week 3 uur per dag schoonmaak inclusief (2 personen). 6 Dagen per week ontbijt & chef inbegrepen (maandag t/m zaterdag). Handdoeken wissel om de 2 dagen Bedlinnen wissel 1x per week
10
5
4
260 m2
10 km strand
Buiten keuken
12
6
6
500 m2
10.5 km strand
Buiten keuken
7 x p.w. 3 uur schoonmaak. 1 x p.w. handdoekenwissel
12
6
6
400 m2
5.7 km strand
Buiten keuken
Zomerseizoen: 2x p.w. 3 uur schoonmaak en schone badhanddoeken.
12
6
6
600 m2
3 km strand
Buiten keuken
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

10
5
8
500 m2
1.6 km strand
6x p.w. 6 uur schoonmaak
10
5
5
300 m2
0.75 km strand
Buiten keuken
3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.
8
4
4
280 m2
1 km strand

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven