Klik hier om de exacte locatie te zien

Las Salinas

Soort strand: Trendy
Locatie: Zuiden

Het strand van Salinas vormt het meest zuidelijke stukje van het eiland. Het is vernoemd naar de zoutmeren in het zuiden van Ibiza. Het is een populaire hangout voor celebrities en is vooral bij voetballers erg geliefd. Het water is er glashelder en het is erg lekker om een stukje te wandelen aangezien het Ibiza Wildlife Conservatie Area eraan grenst. Ook is Salinas erg geliefd bij het club publiek. Er staan altijd wel bekende DJ's te draaien bij de strandtenten Guarana, Malibu, de Jockey Club of onze favoriet Sa Trinxa, terwijl je cocktail naar je loungebed wordt gebracht, echt het ideale zomer gevoel! Las Salinas is ook de opstap plek om een dagje met de catamaran naar Formentera te touren. Voor een compleet overzicht van boten kijkt u op het boot huren overzicht. Dit is een perfect strand om met kids heen te gaan. Bekijk hier meer kindvriendelijke stranden op Ibiza.

Aan de meest rechterkant van het strand staat een zeilschooltje waar je kite surf-les kan nemen. Deze wordt gerund door een aardige Nederlandse jongen.

Tot slot een waarschuwing: Net als bij Es Cavallet kan het hier in het hoogseizoen behoorlijk druk zijn, inclusief kooplui die van alles aan je willen verslijten!


Locatie: 10 minuten rijden van Playa d'en Bossa en Ibiza stad.
Faciliteiten: loungebedden, parasolls, verschillende restaurants en barretjes, massages, winkels, kluisjes, douches, strandwachten en beveiliging.
Activiteiten: waterfietsen, bootjes en catamaran huren, kitesurfen bij het nabijgelegen Es Palmador en een duikschool.
Grootte: 1,5 kilometer lang en ongeveer 25-30 meter breed.

Drone foto´s: Maarten SlokkerVillas in de buurt van Las Salinas

Team Ibiza

Open 09:00 – 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 – 682 5421