...

Nieuwjaarsduik Ibiza

Nieuwjaarsduik Ibiza
Pagina Inhoud
  Add a header to begin generating the table of contents

  Op 1 januari een te zwaar hoofd gehad? Misschien ben je door je wekker heen geslapen of was het buiten toch net iets te koud voor een Nieuwjaarsduik.  Hier op Ibiza was het heerlijk! Wist jij dat sinds 2011 deze oer-Hollandse bezigheid ook gedaan kan worden op het eiland? Een initiatief van vrienden van Vino & Co die tevens 100 flessen wij en champagne sponsorde. Dank jullie!

  Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Nieuwjaarsduik Ibiza

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  6
  7
  413 m2
  2.5 km strand
  Buiten keuken
  8
  4
  4
  280 m2
  1 km strand
  8
  4
  2
  200 m2
  1 km strand

  In Nederland al jaren een traditie, maar dat op Ibiza dit evenement wordt uitgevoerd was je mogelijk nog niet bekend. Dankzij een aantal enthousiaste Nederlanders is dit fenomeen zes jaar geleden naar Ibiza gebracht. Waar het eerste jaar begon met een klein groepje, neemt het aantal deelnemers ieder jaar toe. Inmiddels bracht de laatste editie zo’n 80 duikers naar de kustlijn. Ook Duitsers, Spanjaarden en Engelsen weten op 1 januari het strand van Salinas te vinden om het nieuwe jaar fris te beginnen.  In plaats van soep wordt je na de duik verwelkomd met een glaasje champagne om op het nieuwe jaar én je heldendaad te proosten. Want een heldendaad is het nog altijd! De zee is misschien milder dan de Noordzee, maar warm is anders…

  Nieuwjaarsduik Ibiza

  Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

  Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

  auto verhuur ibiza
  boot huren ibiza
  La goletta boot huren ibiza
  auto verhuur ibiza

  Oftewel, zet hem alvast in je agenda 2017 zodat je je lichamelijk en geestelijk kan voorbereiden.

  Voor nu, namens het hele HuisHurenIbiza team, een heel mooi, ontspannen en zonnig 2016 gewenst!

  Nieuwjaarsduik Ibiza

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven