...

Dromen over Ibiza

Dromen over Ibiza
Pagina Inhoud
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hi you! Mijn naam is Merrith, 25 jaar, hou van mode, interieur en natuurlijk Ibiza. Stiekem ben ik er elke zomer wel te vinden. Waarschijnlijk ergens bij een beachclub met vrienden én sangria. Of andersom…. Ik vind de sfeer heerlijk, en schrijf graag over alle nieuwe plekjes die Ibiza te bieden heeft.

  Als je aan Ibiza denkt, denk je aan een extravagant uitgaansleven, prachtige vrouwen in mini bikini’s, sangria, veel muziek, gespierde mannen….. Maar Ibiza heeft zo veel meer in zich. Ik heb zoveel andere bijzondere herinneringen aan het eiland. De ontspannen sfeer, de meest prachtige beachclubs, kleine authentieke dorpjes; als ik er aan denk, wil ik nu direct een ticket boeken. Het erge is, ik ben bang dat ik dat ook écht ga doen.

  Bij het idee al alleen aan beachclub El Chiringuito bij het strand Es Cavallet, helemaaaaal mijn favoriet, bedenk ik me in mijn hoofd al wat voor bikini ik aan ga doen, en kan ik alleen maar denken aan de heerlijke smoothies die ze daar serveren op het strand. Het wit met hout gecombineerde interieur maakt het een hele mooie en super ontspannen plek om te zijn.

  Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Dromen over Ibiza

  Vooral fijn om ’s ochtends naar toe te gaan, een bedje uit te kiezen en heerlijk te lunchen (hamburger met zelfgemaakte frietjes, of de heerlijke kip teriyaki salade….). Tip: zorg dat je er wat vroeger bent, want er kunnen van tevoren geen bedjes worden gereserveerd. Veel BN’ers worden hier gespot, zoals op veel andere fancy plekken op Ibiza.

  El Chiringuito sluit rond 21 u. Voor deze tijd zijn er als het goed is wat halve litertjes sangria met cava naar binnen gegoten… want die zijn daar ook top 😉

  Dromen over Ibiza

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  10
  5
  5
  200 m2
  0.04 km strand
  2x p.w. 4 uur schoonmaak en schone badhanddoeken, 1 x per week schone bedlinnen. We have a/c inverter
  6
  7
  413 m2
  2.5 km strand
  Buiten keuken
  8
  4
  5
  410 m2
  0.4 km strand
  1 x p.w. 4 uur schoonmaak
 • 10% korting : 1 mrt. - 30 apr.
 • 5% korting : 1 mei - 31 mei
 • Overigens is het zwemmen wel wat minder prettig, er ligt vaak veel zeewier in het water in de zomer. Maar dat is dan ook echt het énige minpuntje van dit heerlijke plekje op Ibiza. Gelukkig kun je je ook even afspoelen onder de buitendouche. Als je daar dan toch heen loopt… bekijk dan ook even snel het mini winkeltje wat hier zit. Vaak zijn er bij dit soort beachclubs kleine winkeltjes waar je bikini’s en wat strandjurkjes kan kopen. Er zit een tweede winkel op de parkeerplaats bij El Chiringuito. Hier kun je de leukste rieten tassen kopen, heerlijk luchtige zomerjurkjes, bikini’s en stranddoeken.

  Dromen over Ibiza

  Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

  Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

  auto verhuur ibiza
  boot huren ibiza
  La goletta boot huren ibiza
  auto verhuur ibiza
  De eigenaar van El Chiringuito heeft sinds vorige zomer ook ‘Beachhouse’ geopend bij Playa d’en Bossa; het meest toeristische strand vlakbij Ibiza stad. Een drukkere plek dus, maar ook deze plek ziet er prachtig uit. Ook hier, zoals op vele andere beachclubs op Ibiza, is er een heerlijke sfeer gecreeerd. De prijzen zijn wel behoorlijk hoog, je betaalt al snel meer dan €20 voor een drankje. Maar dit zijn we inmiddels gewend op Ibiza. Maar, dat mag de pret niet hélemaal drukken.. 😉

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven