Met kinderen naar Ibiza

Met kinderen naar Ibiza
Pagina Inhoud
  Add a header to begin generating the table of contents

  U wilt met het gezin naar Ibiza? Dit prachtige eiland is daar zeer geschikt voor. Ibiza is niet alleen voor groepen vrienden die dag in dag uit komen feesten. Ibiza is veel en veel meer. Er zijn prachtige stranden, restaurants met een geweldige keuken en er zijn heel erg veel plekken waar u met het hele gezin kunt verblijven. Ibiza is klein, dus u zult nooit lang met de kinderen in de auto hoeven te zitten naar dat zandstrand waar zij zo lang naar uit hebben gekeken.

  Waar kunt u het beste heen met de familie?

  Er zijn verschillende plekken op het eiland die geschikt zijn voor familie. Eigenlijk vinden wij het altijd lastig om 1 specifieke plek uit te lichten. Want er zijn meer plekken waar u terecht kunt.

  Maar wat vinden wij persoonlijk de beste plek? We denken dan snel aan het oosten richting Santa Eularia, San Carlos en San Lorenzo. Er zijn aan die kant enorm veel stranden te vinden zoals Cala Llenya, Cala Nova, Cala Martina en Cala Mastella . Deze stranden zijn wat rustiger, hebben leuke strandtenten maar niet per se de grote drukte die u in Salinas, Es Cavallet, Cala Jondal of bij de 2 steden Ibiza stad of San Antoni vindt. Zijn uw kinderen wat ouder (zo tegen de 18 jaar) en houdt u wel van wat meer drukte, dan zijn deze stranden juist wel weer erg leuk.

  Het noorden blijft ook altijd erg geschikt. Er zijn wat minder stranden in het noorden, maar deze zijn wel kindvriendelijk.

  cala llenya
  Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 


  Geschikte huizen voor familie, en is er prijsverschil?

  Reizen met een familie is altijd relatief duur. Ook op Ibiza betaal je vaak voor locatie. Rondom Ibiza stad, of in een straal van zo’n 15 km, liggen de prijzen beduidend hoger. Wilt u gewoon lekker naar het eiland en hoeft u niet per sé vaak naar de stad, dan raden wij aan om lekker in het noorden, oosten, of centraal te gaan zitten. Vooral rond San Juan, San Carlos en ten oosten van Santa Eularia liggen de prijzen iets lager. Is budget niet echt het probleem, dan zijn er in het (zuid)westen ook enorm veel mooie rustige plekken voor u en uw familie.

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  9
  4
  4
  200 m2
  0.3 km strand
  2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
  8
  4
  4
  280 m2
  1 km strand
  7
  4
  3
  235 m2
  0.55 km strand

  Verwarmde zwembaden.

  Wat natuurlijk wel erg lekker is met kinderen, is een verwarmd zwembad. Dan denken wij vooral aan het voorseizoen, zoals april en mei, wanneer het nog iets koeler kan zijn en de zwembaden nog niet helemaal opgewarmd. We hebben een aantal huizen met verwarmd zwembad:

  can rumani

  Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

  Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

  auto verhuur ibiza
  boot huren ibiza
  La goletta boot huren ibiza
  auto verhuur ibiza

  Leuke activiteiten met de familie op Ibiza.

  Er zijn verschillende leuke activiteiten voor kinderen. U kunt gewoon met ze naar het strand gaan, maar kunnen ze niet stil zitten en willen ze meer, dan kunnen we een aantal leuke dingen aanraden. Denk bijvoorbeeld aan een dag cliff jumpen (niet enorme kliffen, maar geschikt voor kinderen!). Dit kan onder begeleiding een halve of hele dag. Link: Cliff diving Ibiza!

  Een dag zeilen? Dit kan op verschillende manieren. Wij vinden een catamaran altijd erg leuk. Je ligt lekker op de netten tussen de drijvers van de boot, maakt een tochtje naar Es Vedra of Formentera, en geniet met elkaar van een heerlijke dag. Link: Catamaran op Ibiza.

  Of kijk op onze andere pagina voor meer activiteiten met kinderen.

  catamaran ibiza

  Populaire Artikelen

  Moet ik euro's meenemen naar Ibiza

  Moet ik euro’s meenemen naar Ibiza?

  Moet ik euro’s meenemen naar Ibiza? Ibiza is in trek bij zowel feestgangers als liefhebbers van natuur en cultuur. Voor bezoekers die binnenkort vertrekken en zich afvragen of zij euro’s moeten meenemen is het antwoord: ja. Ibiza is onderdeel van Spanje en daarmee van de Europese Unie, dus is de officiële valuta op Ibiza de

  Lees Verder »
  Hoeveel geld moet ik meenemen naar Ibiza voor een week

  Hoeveel geld moet ik meenemen naar Ibiza voor een week?

  Vakantiebudget voor een weekje Ibiza Wat kost een weekje vakantie op Ibiza, vraag je je misschien af. Het antwoord hangt sterk af van wat je allemaal wilt doen op het eiland. Over het algemeen zou je genoeg moeten hebben aan een budget van ongeveer €100 tot €150 per dag voor je accommodatie, maaltijden en eventueel

  Lees Verder »
  Wat eten mensen op Formentera

  Wat eten mensen op Formentera?

  Wat eten mensen op Formentera? Formentera, een pittoresk eiland in de Balearen vlakbij Ibiza, staat niet alleen bekend om zijn adembenemende stranden en ongerepte natuurschoon, maar ook om zijn rijke culinaire tradities. Op dit kleine eiland kun je allerlei heerlijke Mediterraanse gerechten eten, die vaak bestaan uit verse zeevruchten, zoals gambas, langostas (kreeften) en verschillende

  Lees Verder »
  Wat drinken ze op Ibiza

  Wat drinken ze op Ibiza?

  Op het zonovergoten eiland Ibiza wordt van alles gedronken, van verfrissende cocktails tot lokale wijnen. Een drankje dat bij locals en bezoekers heel geliefd is, is de ‘Hierbas Ibicencas’: een kruidenlikeur die gemaakt wordt met verschillende kruiden van het eiland. Dit traditionele drankje wordt meestal na de maaltijd gedronken. Naast de Hierbas Ibencicas zijn ook

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza