...

Met kinderen naar Ibiza

Met kinderen naar Ibiza
Pagina Inhoud
  Add a header to begin generating the table of contents

  U wilt met het gezin naar Ibiza? Dit prachtige eiland is daar zeer geschikt voor. Ibiza is niet alleen voor groepen vrienden die dag in dag uit komen feesten. Ibiza is veel en veel meer. Er zijn prachtige stranden, restaurants met een geweldige keuken en er zijn heel erg veel plekken waar u met het hele gezin kunt verblijven. Ibiza is klein, dus u zult nooit lang met de kinderen in de auto hoeven te zitten naar dat zandstrand waar zij zo lang naar uit hebben gekeken.

  Waar kunt u het beste heen met de familie?

  Er zijn verschillende plekken op het eiland die geschikt zijn voor familie. Eigenlijk vinden wij het altijd lastig om 1 specifieke plek uit te lichten. Want er zijn meer plekken waar u terecht kunt.

  Maar wat vinden wij persoonlijk de beste plek? We denken dan snel aan het oosten richting Santa Eularia, San Carlos en San Lorenzo. Er zijn aan die kant enorm veel stranden te vinden zoals Cala Llenya, Cala Nova, Cala Martina en Cala Mastella . Deze stranden zijn wat rustiger, hebben leuke strandtenten maar niet per se de grote drukte die u in Salinas, Es Cavallet, Cala Jondal of bij de 2 steden Ibiza stad of San Antoni vindt. Zijn uw kinderen wat ouder (zo tegen de 18 jaar) en houdt u wel van wat meer drukte, dan zijn deze stranden juist wel weer erg leuk.

  Het noorden blijft ook altijd erg geschikt. Er zijn wat minder stranden in het noorden, maar deze zijn wel kindvriendelijk.

  cala llenya
  Villa van de maand

  Villa van de week: Casa Tranquila

  Nu met 15% korting

  Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

  Geschikte huizen voor familie, en is er prijsverschil?

  Reizen met een familie is altijd relatief duur. Ook op Ibiza betaal je vaak voor locatie. Rondom Ibiza stad, of in een straal van zo’n 15 km, liggen de prijzen beduidend hoger. Wilt u gewoon lekker naar het eiland en hoeft u niet per sé vaak naar de stad, dan raden wij aan om lekker in het noorden, oosten, of centraal te gaan zitten. Vooral rond San Juan, San Carlos en ten oosten van Santa Eularia liggen de prijzen iets lager. Is budget niet echt het probleem, dan zijn er in het (zuid)westen ook enorm veel mooie rustige plekken voor u en uw familie.

  Aanbevolen Ibiza Villa’s 

  10
  5
  5
  200 m2
  0.04 km strand
  2x p.w. 4 uur schoonmaak en schone badhanddoeken, 1 x per week schone bedlinnen. We have a/c inverter
  10
  5
  5
  300 m2
  0.75 km strand
  Buiten keuken
  3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.
  8
  4
  4
  280 m2
  1 km strand

  Verwarmde zwembaden.

  Wat natuurlijk wel erg lekker is met kinderen, is een verwarmd zwembad. Dan denken wij vooral aan het voorseizoen, zoals april en mei, wanneer het nog iets koeler kan zijn en de zwembaden nog niet helemaal opgewarmd. We hebben een aantal huizen met verwarmd zwembad:

  can rumani

  Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

  Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

  auto verhuur ibiza
  boot huren ibiza
  La goletta boot huren ibiza
  auto verhuur ibiza

  Leuke activiteiten met de familie op Ibiza.

  Er zijn verschillende leuke activiteiten voor kinderen. U kunt gewoon met ze naar het strand gaan, maar kunnen ze niet stil zitten en willen ze meer, dan kunnen we een aantal leuke dingen aanraden. Denk bijvoorbeeld aan een dag cliff jumpen (niet enorme kliffen, maar geschikt voor kinderen!). Dit kan onder begeleiding een halve of hele dag. Link: Cliff diving Ibiza!

  Een dag zeilen? Dit kan op verschillende manieren. Wij vinden een catamaran altijd erg leuk. Je ligt lekker op de netten tussen de drijvers van de boot, maakt een tochtje naar Es Vedra of Formentera, en geniet met elkaar van een heerlijke dag. Link: Catamaran op Ibiza.

  Of kijk op onze andere pagina voor meer activiteiten met kinderen.

  catamaran ibiza

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven