Klik hier om de exacte locatie te zien

Vino and Co

Prijs:
Menu: Fusion gerechten geïnspireerd op Franse keuken

We kenden Vino & Co al jaren als wijnbar met de stijlvolle slijterij in Can Bellotera, op de weg naar Sant Josep. Opgericht door Jeroen en Rosa Hamersma in 2009. Ook bekend van het organiseren van de nieuwjaarsduik op het Las Salinas strand. Door de jaren heen is Vino & Co uitgegroeid tot een begrip op Ibiza.

Als “all year round”-Ibiza bewoners, zitten we er iedere winter op vrijdag om te socializen met een goed glas wijn en een kleine kaart van hapjes. Je kunt kiezen uit 25 verschillende open wijnen die per glas worden geserveerd, maar er is ook de mogelijkheid om elke fles uit de schappen van de slijterij te halen. Je betaalt dan de winkelprijs plus 10 euro kurkgeld. Een geweldig concept als je er met vrienden zit te borrelen en een fles deelt, omdat je dan steeds meer mooie wijnen leert kennen. In de schappen staat een keuze van ongeveer 300 verschillende wijnen en dus is het een walhalla voor wijnliefhebbers.

Daarnaast kun je ook ambachtelijk handgemaakt bier drinken en heeft Vino & Co de grootste selectie sake op het eiland. Dochter Rosa is cum laude afgestudeerd Sake Sommelier.

 Team Ibiza

Open 09:00 – 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 – 682 5421