Klik hier om de exacte locatie te zien

Vino and Co

Prijs:
Menu: Fusion gerechten geïnspireerd op Franse keuken

We kenden Vino & Co al jaren als wijnbar met de stijlvolle slijterij in Can Bellotera, op de weg naar Sant Josep. Opgericht door Jeroen en Rosa Hamersma in 2009. Ook bekend van het organiseren van de nieuwjaarsduik op het Las Salinas strand. Door de jaren heen is Vino & Co uitgegroeid tot een begrip op Ibiza.

Wij, als “all year round”-Ibiza bewoners, zaten er iedere winter op dinsdagen en/of vrijdagen om te socializen met een goed glas wijn en een kleine kaart van hapjes. Je kunt kiezen uit 25 verschillende open wijnen die per glas worden geserveerd, maar er is ook de mogelijkheid om elke fles uit de schappen van de slijterij te halen. Je betaalt dan de winkelprijs plus 10 euro kurkgeld. Een geweldig concept als je er met vrienden zit te borrelen en een fles deelt, omdat je dan steeds meer mooie wijnen leert kennen. In de schappen staat een keuze van ongeveer 300 verschillende wijnen en dus is het een walhalla voor wijnliefhebbers.

Daarnaast kun je ook ambachtelijk handgemaakt bier drinken en heeft Vino & Co de grootste selectie sake op het eiland. Dochter Rosa is cum laude afgestudeerd Sake Sommelier.

Maar sinds de zomer van 2018 heeft het team van Vino & Co er een nieuwe werknemer bij, Rodney Limoen, met jaren ervaring als chef-kok en privé chef op Ibiza. Gedurende de dag is de wijnwinkel zoals gewoonlijk geopend, maar vanaf 17:00 uur kun je er nu dus ook dineren! De kaart is uitgebreid en bevat mooie gerechten, ongeveer even groot als een voorgerecht in een normaal restaurant, groot genoeg om te delen.

Wij waren met zijn vieren en kozen de volgende zes gerechten:

Oesters van Don Ostra, chiperones (kleine inktvisjes) met gepofte aardappel en peterselie knoflook dressing, foie gras met appel en rode uit chutney in Cognac saus, humus met rode biet, zoete aardappel en balsamico, gerookte zalm met creme fraiche en haringkuit en als dessert peer met rocquefort, gesneden ham en balsamico met daarbij een glas sake.

Onze ‘food experience” met daarbij perfect gematchte wijnen en sake duurde drie gezellige uren en gaf ons een voldaan gevoel. Tel daarbij op een kleurrijke groep van aan de buitentafel aangeschoven locals, altijd in voor een gesprek of het delen van een fles of gerecht en je avond bij Vino & Co kan niet meer stuk!Villas in de buurt van Vino and Co

Mariana | Ibiza stad
< 12 +
Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-zo)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 38930 mensen aan 6297 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.