Datum: 10-04-2023

Top 5 Leukste en Nieuwste Family-proof Plekken op Ibiza:

Spring-time! Het voorjaar is volop begonnen op Ibiza en het toeristenseizoen is officieel begonnen op Ibiza! We zien dat jullie volop geboekt hebben aankomend jaar en het belooft wederom een fantastische zomer te worden op The White Isle. De eerste stranddagen hebben we al gehad en we kunnen niet wachten om nog veel meer zonnige dagen tegemoet te gaan. En natuurlijk hebben we ook nog een aantal nieuwe hotspots die je niet mag missen, dus lees snel verder.

1.  Vitamine Sea | Cala de Bou | San Antonio

Er is weer iets nieuws te vinden in de upcoming buurt Cala de Bou: Vitamin Sea! Je kunt hier van alles krijgen, zoals smoothies, proteïne shakes, oatmeal latte’s, detox thee, banana bread en gezonde gerechten. En niet te vergeten, ze hebben ook nog eens een super fancy cocktail menu! Dat is toch helemaal super! Gezonde gerechten, maar met een biologische cocktailkaart, wat ons betreft de perfecte balans!  Ze gaan in mei open.

Oh, en als je op zoek bent naar huizen in de buurt van Cala de Bou, check dan hier even.

Wanneer: open vanaf Mei 2023
Book via: info@vitaminesea.com

2. Beachclub & Restaurant Mamajuarte Ibiza | Es Canar 

Mamajuana Ibiza opende haar deuren in 2022 aan het strand van Es Canar, een hippe chiringuito met een smakelijk Mediterraanse keuken. Ook erg leuk met een DJ en loungeplekken aan het strand. Mocht je in het, over het algemeen toeristische en minder pittoreske, Es Canar zijn, is Mamajuana de nieuwe place to be. Meer info vind je hier.

Onze huizen in de buurt van Es Canar. 

Wanneer: dinsdag t/m zondag van 10:00u – 18:00u
Prijs: €30 – €40
Reserveer via: bel naar +34 971 33 26 04 of mail reservas@mamajuanaibiza.es 

 

3. NAKEDGROUND| Santa Eularia des Riu

De boulevard van Santa Eularia heeft er weer een pareltje bij sinds 2022 genaamd Naked Ground. Een hippe en stijlvolle brunch en lunchplek met gezonde en goed belegde gerechten, smaakvolle smoothies én mooi uitzicht over de zee en het strand. De gerechten op het menu zijn zeker een foto waard voor Instagram of voor thuis 😉 En mocht het een keer minder goed weer zijn, zit je hier binnen ook gezellig! Vind Naked Ground vlakbij de grote blauwe fontein op de boulevard en wordt begroet door een grote knuffel koala bij de ingang.

Huizen in de buurt van Santa Eularia vind je hier.

Wanneer: Maandag t/m zondag van 09:00 – 17:00
Prijs: €20 – €30
Reserveer via: +34 641 773 346

 

4. Croissant Show | Ibiza Stad

Onze absolute go-to spot en vaste tussenstop in Ibiza-stad is de Croissant Show, vlakbij de ingang van Dalt Vila en de Es Mercat markt. Ze openen vaak vroeg, want je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, drankjes en diner. Hun croissants zijn natuurlijk legendarisch, maar je kunt hier ook gewoon lekker hangen met vrienden en genieten van hun uitgebreide en betaalbare tapas en menukaart. En als je met je kids bent, dan kunnen zij veilig spelen op het plein zonder auto’s en heb jij ook nog eens uitzicht. Bonus! Om bij de Croissant Show te komen, kun je het beste parkeren bij de Es Pratet parkeergarage en dan een kwartiertje wandelen langs de haven of via het centrum.

En als je op zoek bent naar een huis in de buurt van Ibiza-stad, check dan deze link

Wanneer: Elke dag vanaf 08:00 – 20:00
Prijs: €1 – €20
Reserveren: +34 971 317 665

5. The Boat House | Cala San Vicent

Naar het noordelijke strand van Cala Sant Vicent kun je op twee manieren rijden: of via het mooie dorp San Joan, of via de steile kronkelweg langs de kust vanaf San Carlos. Wij namen de kronkelweg met de fantastische vergezichten over de baaien van Noord-West Ibiza. Een authentieke plek met een gezellig interieur, uitzicht op zee en goede prijs-kwaliteit van de gerechten. Na jaren nog steeds een van onze favoriete plekjes op het eiland! Lees het interview met de eigenaar Jay en onze review hier

Wanneer: Dagelijks van 10:00 – 22:00
Prijs: €€
Reserveren via:+34 971 320 118

Team Ibiza

Open 09:00 – 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 – 682 5421