...

De 5 Leukste en Nieuwste Family-proof Plekken op Ibiza in 2023

De 5 Leukste en Nieuwste Family-proof Plekken op Ibiza in 2023

Top 5 Leukste en Nieuwste Family-proof Plekken op Ibiza:

Spring-time! Het voorjaar is volop begonnen op Ibiza en het toeristenseizoen is officieel begonnen op Ibiza! We zien dat jullie volop geboekt hebben aankomend jaar en het belooft wederom een fantastische zomer te worden op The White Isle. De eerste stranddagen hebben we al gehad en we kunnen niet wachten om nog veel meer zonnige dagen tegemoet te gaan. En natuurlijk hebben we ook nog een aantal nieuwe hotspots die je niet mag missen, dus lees snel verder.

1.  Vitamine Sea | Cala de Bou | San Antonio

Er is weer iets nieuws te vinden in de upcoming buurt Cala de Bou: Vitamin Sea! Je kunt hier van alles krijgen, zoals smoothies, proteïne shakes, oatmeal latte’s, detox thee, banana bread en gezonde gerechten. En niet te vergeten, ze hebben ook nog eens een super fancy cocktail menu! Dat is toch helemaal super! Gezonde gerechten, maar met een biologische cocktailkaart, wat ons betreft de perfecte balans!  Ze gaan in mei open.

Oh, en als je op zoek bent naar huizen in de buurt van Cala de Bou, check dan hier even.

Wanneer: open vanaf Mei 2023
Book via: info@vitaminesea.com

vitaminsea
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

2. Beachclub & Restaurant Mamajuarte Ibiza | Es Canar 

Mamajuana Ibiza opende haar deuren in 2022 aan het strand van Es Canar, een hippe chiringuito met een smakelijk Mediterraanse keuken. Ook erg leuk met een DJ en loungeplekken aan het strand. Mocht je in het, over het algemeen toeristische en minder pittoreske, Es Canar zijn, is Mamajuana de nieuwe place to be. Meer info vind je hier.

Onze huizen in de buurt van Es Canar. 

Wanneer: dinsdag t/m zondag van 10:00u – 18:00u
Prijs: €30 – €40
Reserveer via: bel naar +34 971 33 26 04 of mail reservas@mamajuanaibiza.es 

3. NAKEDGROUND| Santa Eularia des Riu

De boulevard van Santa Eularia heeft er weer een pareltje bij sinds 2022 genaamd Naked Ground. Een hippe en stijlvolle brunch en lunchplek met gezonde en goed belegde gerechten, smaakvolle smoothies én mooi uitzicht over de zee en het strand. De gerechten op het menu zijn zeker een foto waard voor Instagram of voor thuis 😉 En mocht het een keer minder goed weer zijn, zit je hier binnen ook gezellig! Vind Naked Ground vlakbij de grote blauwe fontein op de boulevard en wordt begroet door een grote knuffel koala bij de ingang.

Huizen in de buurt van Santa Eularia vind je hier.

Wanneer: Maandag t/m zondag van 09:00 – 17:00
Prijs: €20 – €30
Reserveer via: +34 641 773 346

nakedground

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

10
5
5
200 m2
0.04 km strand
2x p.w. 4 uur schoonmaak en schone badhanddoeken, 1 x per week schone bedlinnen. We have a/c inverter
10
5
8
500 m2
1.6 km strand
6x p.w. 6 uur schoonmaak
8
4
3
m2
0.65 km strand
  • 10% korting : 9 mrt. - 2 nov.
  • 4. Croissant Show | Ibiza Stad

    Onze absolute go-to spot en vaste tussenstop in Ibiza-stad is de Croissant Show, vlakbij de ingang van Dalt Vila en de Es Mercat markt. Ze openen vaak vroeg, want je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, drankjes en diner. Hun croissants zijn natuurlijk legendarisch, maar je kunt hier ook gewoon lekker hangen met vrienden en genieten van hun uitgebreide en betaalbare tapas en menukaart. En als je met je kids bent, dan kunnen zij veilig spelen op het plein zonder auto’s en heb jij ook nog eens uitzicht. Bonus! Om bij de Croissant Show te komen, kun je het beste parkeren bij de Es Pratet parkeergarage en dan een kwartiertje wandelen langs de haven of via het centrum.

    En als je op zoek bent naar een huis in de buurt van Ibiza-stad, check dan deze link!

    Wanneer: Elke dag vanaf 08:00 – 20:00
    Prijs: €1 – €20
    Reserveren: +34 971 317 665

    croissant show

    Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

    Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

    auto verhuur ibiza
    boot huren ibiza
    La goletta boot huren ibiza
    auto verhuur ibiza

    5. The Boat House | Cala San Vicent

    Naar het noordelijke strand van Cala Sant Vicent kun je op twee manieren rijden: of via het mooie dorp San Joan, of via de steile kronkelweg langs de kust vanaf San Carlos. Wij namen de kronkelweg met de fantastische vergezichten over de baaien van Noord-West Ibiza. Een authentieke plek met een gezellig interieur, uitzicht op zee en goede prijs-kwaliteit van de gerechten. Na jaren nog steeds een van onze favoriete plekjes op het eiland! Lees het interview met de eigenaar Jay en onze review hier.

    Wanneer: Dagelijks van 10:00 – 22:00
    Prijs: €€
    Reserveren via:+34 971 320 118

    boathouse

    Populaire Artikelen

    P|ART IBIZA

    P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

    Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

    Lees Verder »
    Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

    Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

    Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

    Lees Verder »
    Museo de Etnografia

    Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

    Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

    Lees Verder »
    Scroll naar boven

    San Miguel Ibiza