...

San Jordi vlooienmarkt

Een échte Ibicenco vlooienmarkt meemaken? Ga dan naar de vlooienmarkt van Sant Jordi, het dorpje tussen Las Salinas en Ibiza-stad. De markt wordt gehouden op het terrein van de San Jordi Hipódromo (paardenrenbaan), wat je ook goed kunt zien in het café: mooie oude foto’s van paardenraces en prijsbekers. Veel locals verkopen vanuit hun auto alles wat maar verkoopbaar is: tweedehands boeken, vintage kleding, bohemian-style sieraden, en ga zo maar door. In de winter kun je er leukere vintage spulletjes vinden dan in de zomer.

Deze markt wordt vooral drukbezocht door de lokale bevolking en is nog wat minder bekend bij toeristen. Ook hier is, net als op veel andere Ibiziaanse markten, livemuziek te horen, bijvoorbeeld de trommelaars van Benirras. Het restaurant van de markt is niet echt bijzonder. Na de markt gaan veel verkopers naar een grappig tentje op de weg naar Sant Josep. Iets voorbij Restaurant KM5 is daar Can Jordi Blues Station aan de linkerkant, met livemuziek en soms een BBQ.

De markt wordt gehouden op zaterdag van 09:00 tot 14:00 en is daarom goed te combineren met een halve dag Las SalinasEs Cavallet of Playa den Bossa-strandbezoek of lunchen bij Nassau BeachLa EscolleraEl ChiringuitoJockey Club of de authentieke Bar San Francisco langs de autoweg richting Las Salinas, waar veel locals komen.

Meer markten en openingstijden? Bekijk onze totale gids voor alle hippiemarkten op Ibiza.

Villa’s in oostelijk deel Ibiza

6
3
3
100 m2
1.2 km strand
Buiten keuken
10
5
5
300 m2
0.75 km strand
Buiten keuken
3x per week 4 uur schoonmaak, en linnen en handdoekenwissel.
12
5
6
600 m2
6.5 km strand
Buiten keuken
6 x p.w. 6 uur schoonmaak, 6 x p.w. 6 een kok voor 1 maaltijd per dag.
6
3
2
150 m2
0.6 km strand
6
3
2
120 m2
5 km strand
10
5
6
336 m2
2.9 km strand
Scroll naar boven