...

Sporten op Ibiza

Sporten op Ibiza

Sporten op Ibiza

Feesten en cocktails drinken? Dat kan op Ibiza! Maar wist je dat het ook een geweldige plek is voor sportieve activiteiten? Lees hieronder hoe gevarieerd het aanbod op Ibiza is qua sporten op dit prachtige eiland.

Mountainbiken

Één van de sporten waar veel sportievelingen voor naar het eiland komen: mountainbiken. Door de vele glooiende bergen van Ibiza is het mountainbiken hier perfect voor zowel beginner als professioneel fietser. De routes zijn goed zichtbaar door middel van bordjes met routenummers maar ook een fietstocht kun je georganiseerd doen.

Ibiza fietstour

Klimmen

Hou jij wel van avontuur en een flinke uitdaging? Probeer dan zeker eens te gaan muurklimmen op Ibiza. Er zijn verschillende plekken beschikbaar waar je zelfstandig of met een organisatie kan klimmen.

Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Padel tennis

Een typisch Spaanse sport willen uitvoeren onder het motto cultuur? Probeer dan zeker een keer padel! Padel is een racket- en balsport voor twee spelers (enkelspel) of voor paren (dubbelspel). Het is een leuke mix van tennis en squash. Je ziet op Ibiza veel van deze ‘kooien’ waar dit gespeeld wordt. Loop gerust eens bij eentje binnen om een baan te reserveren en voor een uitleg.

Sporten op Ibiza

Wandelen

Een activiteit voor jong en oud! Ibiza te voet ontdekken is een prachtige manier om je steeds weer te laten verbazen hoe mooi het eiland is. Neem een route langs de kust, ga flink de bergen in of maak een mooie wandeling door de kleine dorpjes. Welke je ook kiest, iedere wandeling zorgt voor een bijzondere kijk op de flora en fauna van het eiland. Ook staan wandelingen goed aangegeven met bordjes. Maar mocht je het leuk vinden om allerlei informatie over het eiland te horen van een gids is dit zeker een aanrader.

Wandelen Ibiza

Cliff diving

Ben je een echte durfal? Dan is dit zeker een activiteit voor jou! Spring van hoge cliffs de zee in onder begeleiding van een professioneel team. Van zichzelf al spannend, maar mogelijk met een zojuist geleerde backflip nog wel spannender.

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

10
5
5
200 m2
0.04 km strand
2x p.w. 4 uur schoonmaak en schone badhanddoeken, 1 x per week schone bedlinnen. We have a/c inverter
7
4
3
235 m2
0.55 km strand
8
4
4
280 m2
1 km strand

Kajakken

Op ontdekkingsreis vanaf een kajak is echt een must do voor diegene die niet bang zijn de grote zee op te gaan. Het maakt eigenlijk niet uit waar je begint, er is zoveel te zien langs de kust van Ibiza. Of je nu verborgen grotten gaat opzoeken of van strandje naar strandje kajakt. De natuur en de rust van het water zal je een ultiem gevoel van vrijheid geven.

Kayak

Golfen

Wat veel mensen niet weten of waar mensen niet aan denken, is dat er op Ibiza sinds 1992 ook heerlijk gegolft kan worden. Een voordeel hiervan is dat de baan niet druk bezet is. Er wordt niet veel promotie gemaakt en de eilandbewoners zelf spelen niet veel.

Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

auto verhuur ibiza
boot huren ibiza
La goletta boot huren ibiza
auto verhuur ibiza

Personal trainer

Je vakantiedag beginnen met een flinke fitnesstraining op het strand of gewoon thuis in je vakantiehuis. Alleen of in een groep, dat bepaal je helemaal zelf. En als je meer hebt met yoga of Pilates dan kan een personal trainer je hier ook mee helpen.

Sporten op Ibiza

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven