Datum: 21-12-2016

Geen avond kan beter beginnen dan naar de zonsondergang kijken met goed gezelschap, of juist alleen. Afgelegen ergens boven op een berg, of juist in een chique restaurant onder het genot van een lekker hapje. Op Ibiza zijn heel mooie zonsondergangen te zien. Hieronder hebben wij de mooiste sunset spots voor je op een rij gezet:

Es Vedra:
Van zichzelf al een hele magische plek, maar tijdens de zonsondergang geeft het nog meer magie af.
Vanaf het strand Cala d’Hort kun je de zon letterlijk in de zee zien zakken. Maar ben je meer op zoek naar een afgelegen plek weg van alle horeca en hotels? Dan hebben we hier een echte back to basic sunset tip: rij richting de piratentoren bij Atlantis, je komt op onverharde wegen terecht maar je auto kan dit aan. Parkeer ergens waar je meerdere auto’s ziet staan en volg te voet de richting van Es Vedra. Hier heb je een platform waar je met je kleedje in de natuur de zonsondergang kan meemaken met de andere gelukkige die deze unieke plek hebben gevonden.

Sunset Ashram:
Na een heerlijke dag op één van de mooiste strandjes van Ibiza kun je afsluiten met een onvergetelijke zonsondergang bij Sunset Ashram. Dit restaurant gelegen op het strand van Cala Conta, de naam verklapt het al, staat bekend om haar unieke spot en één van de mooiste plekken om de sunset te bewonderen.

Benniras:
Dé zonsondergang plek voor de hippies. Op het strand van Benirras komen vele zonaanbidders bij een om hier de laatste zonnestralen van die dag te vieren met live muziek en dans. Op zondagen is deze plek zelfs een echte trekpleister tijdens het hoogseizoen. Maar uiteraard kun jij deze spectaculaire zonsondergang ook doordeweeks meemaken en met een beetje geluk zitten er ook dan een aantal trommelaars.

Cala Tarida:
Een ideaal familiestrand waar je al slurpend aan een cocktail de zon in de zee kan zien zakken is Cala Tarida. Door de verschillende leuke loungebarretjes die op dit strand te vinden zijn, bijvoorbeeld bij de Cotton Beach club, een heerlijke plek om de avond met dit uitzicht te beginnen.


bron: panoramio

Cafe del Mar:

Een café in Sant Antonio die op internet rondgaat als dé plek van de sunset op Ibiza. Wat ons betreft kom je van een koude kermis thuis als je verwacht hier een intiem en uniek moment te kunnen vieren tijdens de zonsondergang. Dit door de aanloop van drinkende jongeren die op de rotsen gaat zitten en de hoge prijzen van Café del Mar. Maar hou je wel van reuring en drukte. Neem er een kijkje! Het is tenslotte niet voor niets al sinds 1980 the place to be.

bron: travelaway.me

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 40435 mensen aan 6568 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.