...

De mooiste zonsondergang plekken op Ibiza

De mooiste zonsondergang van Ibiza

Geen avond kan beter beginnen dan naar de zonsondergang kijken met goed gezelschap, of juist alleen. Afgelegen ergens boven op een berg, of juist in een chique restaurant onder het genot van een lekker hapje. Op Ibiza zijn heel mooie zonsondergangen te zien. Hieronder hebben wij de mooiste sunset spots voor je op een rij gezet:

Es Vedra:

Es Vedra:
Van zichzelf al een hele magische plek, maar tijdens de zonsondergang geeft het nog meer magie af.
Vanaf het strand Cala d’Hort kun je de zon letterlijk in de zee zien zakken. Maar ben je meer op zoek naar een afgelegen plek weg van alle horeca en hotels? Dan hebben we hier een echte back to basic sunset tip: rij richting de piratentoren bij Atlantis, je komt op onverharde wegen terecht maar je auto kan dit aan. Parkeer ergens waar je meerdere auto’s ziet staan en volg te voet de richting van Es Vedra. Hier heb je een platform waar je met je kleedje in de natuur de zonsondergang kan meemaken met de andere gelukkige die deze unieke plek hebben gevonden.

Es Vedra Sunset
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Sunset Ashram:

Na een heerlijke dag op één van de mooiste strandjes van Ibiza kun je afsluiten met een onvergetelijke zonsondergang bij Sunset Ashram. Dit restaurant gelegen op het strand van Cala Conta, de naam verklapt het al, staat bekend om haar unieke spot en één van de mooiste plekken om de sunset te bewonderen.
Sunset Ashram

Benniras:

Dé zonsondergang plek voor de hippies. Op het strand van Benirras komen vele zonaanbidders bij een om hier de laatste zonnestralen van die dag te vieren met live muziek en dans. Op zondagen is deze plek zelfs een echte trekpleister tijdens het hoogseizoen. Maar uiteraard kun jij deze spectaculaire zonsondergang ook doordeweeks meemaken en met een beetje geluk zitten er ook dan een aantal trommelaars.

Sunset Benirras

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

20
6
7
500 m2
0.02 km strand
Buiten keuken
kok (10 uur per dag), serveerster (2x 8 uur per dag), huishoudster (8 uur per dag), boot (afhankelijk van seizoen en aantal gasten), 2x Mercedes Van (8 seater), Jaguar F Cabrio 2 seater, 2 Spyders (3 wheel motorbikes)
10
5
8
500 m2
1.6 km strand
6x p.w. 6 uur schoonmaak
6
7
413 m2
2.5 km strand
Buiten keuken

Cala Tarida:

Een ideaal familiestrand waar je al slurpend aan een cocktail de zon in de zee kan zien zakken is Cala Tarida. Door de verschillende leuke loungebarretjes die op dit strand te vinden zijn, bijvoorbeeld bij de Cotton Beach club, een heerlijke plek om de avond met dit uitzicht te beginnen.
Sunset Tarida
bron: panoramio

Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

auto verhuur ibiza
boot huren ibiza
La goletta boot huren ibiza
auto verhuur ibiza

Cafe del Mar:

Een café in Sant Antonio die op internet rondgaat als dé plek van de sunset op Ibiza. Wat ons betreft kom je van een koude kermis thuis als je verwacht hier een intiem en uniek moment te kunnen vieren tijdens de zonsondergang. Dit door de aanloop van drinkende jongeren die op de rotsen gaat zitten en de hoge prijzen van Café del Mar. Maar hou je wel van reuring en drukte. Neem er een kijkje! Het is tenslotte niet voor niets al sinds 1980 the place to be.

Sunset cafe del mar
bron: travelaway.me

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza